Connect with us

Mindennapok

Kedves mindenki! Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy Dóra meghalt! Dórát azzal zavarták el a sürgősségiről, hogy vegyen be egy lázcsillapítót, és menjen háziorvoshoz.. Meghalt a terhes kismama

Kedves mindenki! Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy Dóra meghalt! Dórát azzal zavarták el a sürgősségiről, hogy vegyen be egy lázcsillapítót, és menjen háziorvoshoz.. Meghalt a terhes kismama

Dórát azzal zavarták el a sürgősségiről, hogy vegyen be egy lázcsillapítót, és menjen háziorvoshoz.. Meghalt a terhes kismama

Dórát azzal zavarták el a sürgősségiről, hogy vegyen be lázcsillapítót és menjen a háziorvoshoz. Férje ordítva közölte: nem mennek sehová, amíg meg nem vizsgálják a mindenórás feleségét. Igaza volt, a lázas kismama súlyos covidos volt, kétoldali tüdőgyulladásban szenvedett.

[

]

Mint az a naphire.hu megírta, a bakonykoppányi édesanya Budapesten, császármetszéssel hozta világra a kisfiát. Előtte, november végén a veszprémi kórház sürgősségi osztályán jelentkezett covidos tünetekkel. Három nappal később onnan szállították Budapestre a Semmelweis Klinikára, ahol császárral hozta világra a kisfiát. Dóra olyan súlyos állapotban volt, hogy a klinika orvosai már fel sem ébresztették őt az altatásból. Lélegeztetőgépre került, december végén pedig meghalt.

– Úgy gondolom, a veszprémi kórház miatt vagyunk most itt. Pénteken 11 órától este 9-ig az előtérben kezelés nélkül várakoztatták a terhes, súlyos beteg feleségemet – mondta keserűen a naphire.hu – nak a feleségét gyászoló Mihajlov Zsolt. – Azt 10 órás szenvedést nem kívánom senkinek. Többször hívtam a feleségemet, hogy odamegyek érte, elviszem egy másik kórházba kivizsgálásra. De reménykedett, hogy valaki majd csak megszólítja, segít rajta. Végül este kilenckor kiderült, hogy súlyos kétoldali tüdőgyulladása van. És ekkor kapott egy ágyat.

Zsolt nem látogathatta a feleségét, csak telefonon beszéltek. Szombaton már csak smsben tudtak üzenni egymásnak, mert az asszony annyira rosszul volt, hogy nem tudott megszólalni.

– Még a veszprémi kórházban volt, amikor utoljára telefonon beszéltünk. Az utolsó szavaival is a kislánya, Zorka miatt aggódott. Azt kérdezte, hogy van, eszik-e rendesen, jól viselkedik? – emlékezett a gyásztól megtört édesapa.

Dórát csak három nap múlva, hétfőn vizsgálta meg egy nőgyógyász. Azonnal intézkedett, hogy a kismamát szállítsák Budapestre, a Semmelweis Klinikára, ahol altatásban, császármetszéssel világra hozta a kisfiát. Azonban olyan súlyos volt az állapota, hogy az orvosok lélegeztetőgépre tették és mélyaltatásban tartották.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/kedves-mindenki-mely-fajdalommal-tudatjuk-99

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top