Connect with us

Mindennapok

Hatalmas bejelentést tettek Balázs Andiék! Húsz év után…

Hatalmas bejelentést tettek Balázs Andiék! Húsz év után…

Az egyik legfoglalkoztatottabb művészünk, szerepel filmekben, sorozatokban és különféle tévéműsorokban. Most elárulta nagy titkát, így vágott bele az új esztendőbe.

[

]

– Az új év most számomra nem az újrakezdésről szól, inkább a folytatásokról szól. Reális dolgokat szoktam megfogalmazni, azt, hogy nem hagyom, hogy a munka bekebelezze a nyaramat

 – árulja el Andi a  az újévi fogadalmáról, és arról is mesélt, hogy idén szeretne a párjával visszatérnie a Cote d’Azurre, Nizzába, Provance-ba, ahol tavaly jártak.

– Szeretnénk megint elutazni Párizsba is, ahol van egy ki törzsszállodánk és ahol az a kedvenc időtöltésem, hogy felülök a városnéző buszra, és órákig csak bámészkodok. Ami a szilvesztert illati, most dupla elődadásom volt, de igyekeztem éjfél előtt hazaérni és megpuszilni a szerelmemet. Gábor megnézte az egyik előadásomat, és utána itthon várt engem.

Régóta, húsz éve együtt vannak már, de a színésznő mindig szerelmének nevezi párját, Gábort. Ennek komoly oka van.

– A szerelem mindig visszajön, abban hinni kell.

 Persze, nem minden hétfőn, de vannak olyan időszakok, hogy annyira tud hiányozni, hogy nincs ott velem egész nap, hogy az már bosszantó. (…) A mai napig annyira felnézek rá, hogy könny szökik a szemembe a büszkeségtől, elismerem, amit csinál, és ő is engem.

Húsz év után is rá tudok csodálkozni, hogy milyen jóképű pasi a párom, milyen jól például a kék pulcsi a kék szeméhez. Ilyenkor elgyengülök, és hálás vagyok, hogy engem néz.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/hatalmas-bejelentest-tettek-balazs

Continue Reading

Ajanlo

To Top