Kapcsolat / Elérhetőségek

Ezotéria

Január 11-én megnyílik a 111-es mágikus portál, hogy segítsen szakítani a múlttal, eltávolodni minden rossztól és új életet kezdeni.

Január 11-én megnyílik a 111-es mágikus portál, hogy segítsen szakítani a múlttal, eltávolodni minden rossztól és új életet kezdeni.

Az univerzum nem ismer határokat, amikor a sebesült lelkek gyógyításáról van szó. A varázslatos 111-es portál január 11-én nyílik meg, hogy segítsen szakítani a múlttal, eltávolodni minden rossztól és új életet kezdeni. Most megtanulunk igazán élni.

 

2023 első napjaiban, egy új fejezet kezdetén olyan pozitív energiák keringenek az Univerzumban, amiket nehéz lenne figyelmen kívül hagyni. Most mindenki igyekszik rendet tenni az életében, listát készít az álmairól és a terveiről, és készen áll egy új fejezetre.

Január 11-e egy varázslatos nap, amely nemcsak az 1-es szám energiájával töltődik fel, hanem a 111-es szám isteni energiájával is. Lehetséges, hogy ez lesz a legszerencsésebb napunk ebben a hónapban.

A 111 egy mágikus portál megnyitását jelenti, amely közelebb visz minket az Univerzumhoz. Pontosan ott tartunk az életben, ahol lennünk kell és az, ami most történik majd, a sorsunk részét képezi.

A 111-es szám ereje a numerológiában

A numerológiában az 1-es szám magas, rendkívül erős rezgéssel rendelkezik. Gondolj arra, milyen érzés lenne, ha mindig az első helyen lennél – ez az a fajta energia, amit ez a szám jelent.

Az 1-es szám az új kezdetek rezgését rejti magában. Bátorságot és cselekvést jelképez a célok elérése érdekében. A mindennapi életben is egy kiindulópontot jelöl, hiszen minden hónap és sok számsor is ezzel a számmal kezdődik.

Az 1-es szám a következő témák rezgéseit tartalmazza: karma, stabilitás, erő és akarat, szabadság, végtelen bőség, bölcsesség, szeretet, egyensúly, intuíció és önvizsgálat.

A 111 az 1-es hármas energiája, és minden álmod megnyilvánulásának jele. Ez egyben a spirituális ébredés jele és az Univerzum üzenete, hogy jó úton jársz. Ha gyakran látod a 111-es számot, gondolj arra, hogy az isteni energia a te oldaladon áll, és vezet, irányít, támogat azon az úton, amelyen haladsz. Összhangban vagy a céloddal.

Mit kell tenned január 11-én, hogy kihasználd a 111 varázslatos erejét?

Mindannyian tudjuk, hogy a január a merész új kezdetek hónapja. Most képzeld el ennek az amúgy is hihetetlen energiának a kettős kitörését – ez érkezik most el az életedbe, hogy segítsen elérni a céljaidat.

Mit tanácsol nekünk az Univerzum?

Az energia intenzitásának növekedésével ajánlott ezt az időszakot a fegyelem, az elkötelezettség és a türelem fejlesztésére fordítani. Akár készen állunk rá, akár nem, a dolgok drámaian megváltoznak.

A kozmikus átalakulás során nyitva kell tartanunk a szívünket és az elménket, tele együttérzéssel és szeretettel. 2022-ben meg kellett vizsgálnunk az életünket és vágyainkat, be kellett zárnunk azokat az ajtókat, amik már nem vezettek sehová, és olyan utakra kellett lépnünk, amelyek a bőséghez és a spirituális összhanghoz vezettek. A 2023-as év és ez a varázslatos portál spirituális fejlődésre invitál bennünket. Már nem tekinthetünk hátra, itt az ideje, hogy nagy bátorsággal, integritással és az Univerzum tervében bízva haladjunk előre.

Január 11-én az energia 1:11, 13:11, 11:11, 23:11, valamint 3:33 és 13:33 órakor éri el a csúcspontokat.

Hogyan hasznosíthatjuk az Univerzum energiáját ebben az időszakban:

1. A tudatos, teljes figyelem gyakorlásával

A mindfulness gyakorlása nagyszerű módszer a mindennapi életben. Ha lelassítunk, és időt szánunk arra, hogy megfigyeljük, mit teszünk, érzünk és gondolunk, akkor megláthatjuk azokat a dolgokat, amik nem felelnek meg nekünk, és helyet adhatunk annak, ami igazán boldoggá tesz.

2. A személyes terünk és az életünk leegyszerűsítésével

Azzal, ha rendet teremtünk magunk körül, és rendszerezzük a dolgokat, csodákat érhetünk el az energiák terén.

3. A múlt elengedésével

Ami történt, megtörtént. De ez már mind nem számít, mert már a múltban van, és többé nem létezik. Ideje lapozni, és újrakezdeni. Az univerzum esélyt ad nekünk egy új kezdetre, és jobb, ha élünk ezzel a lehetőséggel.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!