Connect with us

Mindennapok

Totális leégés: ,Magyarország talán egyik legjobb top 10es férfia, G.w.M egy egyszerű kérdésre olyan választ adott, amit még a műsorvezetők sem bírtak feldolgozni!

Totális leégés: ,Magyarország talán egyik legjobb top 10es férfia, G.w.M egy egyszerű kérdésre olyan választ adott, amit még a műsorvezetők sem bírtak feldolgozni!

Totális leégés:  G.w.M  egy egyszerű kérdésre olyan választ adott, amit még a műsorvezetők sem bírtak feldolgozni!

A rapper csúnya pofonba szaladt bele: van, aki szerint egy kilencéves is jobban boldogul azzal a feladvánnyal, ami rajta kifogott.

[

]

Rettenetesen leégett G.w.M a Szerencsekerék hétfői adásában, ahol sztárjátékosként pörgethette a kereket. Nos, a 26 éves rapper eleve nem brillírozott, de valahogy elverekedte magát a döntő feladványig, ahol nem titkoltan izgult is, hiszen aznap ezen a ponton nézett szembe először kihívással. 

A koktél szóig eljutott a anők bálványa, de utána a cseres_n_e szóba sehogysem sikerült 20 másodperc alatt beilllesztenie a két hiányzó betűt, valószínűleg a kéttagú mássalhangzók zavarhatták meg, így lecsúszott a nyereményről. Izzasztó próbálkozása ettől még szórakoztató látvány:

Azt lehetett sejteni, hogy akadhatnak gondjai a betűkkel, hiszen korábban éppen a Bors szúrta ki, hogy a fiatal rapper mellkasát díszíteni hivatott egyik idézetben szarvas helyesírási hiba keletkezett a felvarrásnál. Mint ismeretes, G.w.M-re a “Soha ne mondd, hogy soha” mondatocska került fel, csakhogy a mester lefaragta a szóvégi kettőzött d-t, ami azért kellett volna oda. Aztán persze ne feledjük a nevében rejlő anomáliát sem, hiszen a G.w.M betűkombináció helyes kiejtése sem úgy hangzik, ahogy Márk használja… 

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/totalis-leeges-magyarorszag-talan

Continue Reading

Ajanlo

To Top