Connect with us

Mindennapok

Szülinapra készültek, halotti tor lett belőle, miután Tamást haza zavarták az orvosok, hogy játssza az eszét. 2 gyermeket hagyott hátra !

Szülinapra készültek, halotti tor lett belőle, miután Tamást haza zavarták az orvosok, hogy játssza az eszét. 2 gyermeket hagyott hátra !

[

]

llés Tamás (†50) születésnapjára készült a család, ám végül halotti tort kellett ülniük: a férfi bement a kórházba, három nap múlva meghalt.Születésnapi buli helyett halotti tort kellett ülnie az Illés családnak: minden készen állt az 50. születésnapi partira, de Illés Tamás (†50) pár nap híján nem élhette meg az ünneplést.A férfi munkahelyéről ment az egyik nyugat-magyarországi kórház sürgősségijére. Rosszul lett: vért köpött és hányt. Az osztályon megvizsgálták, azt mondták, tüdőgyulladása van, majd elküldték azzal, hogy keresse fel háziorvosát. Három nappal később Tamás meghalt: mint kiderült, vérmérgezést kapott a súlyos, bakteriális eredetű tüdőgyulladás nyomán.– Hétfőn lett ötvenéves a testvérem, majd ugyanazon a héten, csütörtökön rosszul lett.

Pénteken már nagyon súlyos tünetei voltak – emlékezett Illés Péter (37).Testvérének születésnapját a hét végén ünnepelték volna, már mindent előkészítettek. – Szombaton már nem volt vizelete, 65 volt mindössze a vérnyomása, a bőre pedig elszíneződött. Mentőt hívtunk hozzá. Egy másik, területileg illetékes kórházba vitte a szirénázó autó, ahol megállapították: vérmérgezést kapott a bakteriális tüdőgyulladás miatt, amit ha időben észrevesznek, még meg tudják menteni Tamást. Így viszont már nem tudtak segíteni rajta. A testvérem meghalt, itt hagyva ikreit, a 26 éves Andit és Tomit, valamint a hetvenéves anyukánkat – csuklott el Péter hangja.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/szulinapra-keszultek-halotti-tor-lett-5

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top