Kapcsolat / Elérhetőségek

Ezotéria

Napi horoszkóp január 9. – Rák, Halak, Mérleg, Kos, Nyilas, Bak, Vízöntő, Oroszlán, Skorpió

Napi horoszkóp január 9. – Rák, Halak, Mérleg, Kos, Nyilas, Bak, Vízöntő, Oroszlán, Skorpió

Ha ma van a születésnapod: Ha kigondoltad, akkor képes vagy rá. A jegyedben folyó kozmikus aktivitásnak köszönhetően az elméd magasabb szinten fog munkálkodni az elkövetkező 12 hónapban. Olyan szinten, ahol az álmok könnyedén valóra válhatnak.

 

Ha egyedülálló vagy, akkor egy barátságot összetéveszthetsz egy románccal. Hagyj időt annak, hogy jobban megismerhesd a potenciális felet. Hagyd, hogy a kapcsolat természetes tempóban alakuljon ki. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kedveseddel belső feszültséget fogtok tapasztalni, de megoldjátok. Tartsd tiszteletben a párod különbözőségeit.

Kos

Valaki, aki ellenfelet vél felfedezni benned, rossz módon fog hozzád állni, de neked nem kell ezt viszonoznod. A tény, hogy szavakkal próbál idegesíteni téged, bizonyítja, hogy más módszere nincsen ellened.

Bika

Minél inkább panaszkodnak róla, hogy nem a forgatókönyv szerint haladsz, annál inkább egyet kell velük értened és folytatnod ott, ahol abbahagytad. Kik ők, hogy követelőzzenek neked? Tudni akarod, ki az igazi főnököd? Nézz a tükörbe.

Ikrek

Egy kolléga vagy üzleti partner próbál a mai napon megfélemlíteni, de ez rajtad nem fog hatni, sőt, nagy az esélye, hogy az arcába röhögsz. Ne dőlj be a megtévesztésnek se. A pénz csak másodlagos fontosságú, itt az elvekről van szó.

Rák

Egy párkapcsolat most nagyon nehéz időket él meg, de ez nem jelenti az út végét. Tegyél erőfeszítéseket, hogy átbeszéljétek a problémákat és meglátjátok, hamarosan a múlté lesz az egész zavarodás.

Oroszlán

A csillagok üzenete a mai napra az, hogy légy sokkal szervezettebb. Figyelmet kell szentelned azoknak a dolgoknak, amelyeket gyakran garantáltnak hiszel az életedben. Ezek a dolgok tartják fenn a világot, gyakrabban, mint gondolnád.

Szűz

A szerencséd jó irányba változik, de attól tartasz, hogy valami csapda vár rád. Ne aggódj semmiért. A kozmikus aktivitás szerint nem lesz mélyrepülés az elkövetkezőkben. Élvezd a jó szerencséd.

Mérleg

Ha rá akarod erőltetni egy kollégádra, hogy a parancsod szerint cselekedjen, akkor nem lesz sok gondod a feladattal, de valóban ilyen módon akarsz eljutni a célig? Sokkal nagyobb sikert érhetsz el, ha erőszakosság helyett a személyes bájadat alkalmazod.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!