Kapcsolat / Elérhetőségek

Egyéb

Szilveszter éjjelén halt meg a lányuk, de 40 perccel később furcsa dolog történt!

2013 szilveszterén történt, és nem véletlenül járta be az egész világot…

Ruslan és Anastasia Odonec soha nem fogják elfelejteni ezt a szilveszteri bulit, amely egyben egy családi házavató ünnepség is volt: kemény munkájának köszönhetően a házaspár egy szép nagy családi házba költözhetett két kis gyermekükkel, az 5 éves Radomirral és a 3 éves Alesyaval.

Rendkívül büszkék voltak, és úgy érezték, övék a világ! Ám sajnos a házavató hamarosan tragikus fordulatot vett..

Amíg a szülők a konyhában készülődtek pár családtaggal, a kicsik egy pár évvel idősebb unokatestvérükkel játszottak a házban.

Egyszer azonban a szülők arra lettek figyelmesek, hogy nem hallják többé a hároméves kislány gyöngyöző nevetését. Az apa gyanút fogott, és elkezdte keresni a gyerekeket. Végül Alesyát a medence alján mozdulatlanul fekve találta meg…

Ruslan érthetően rettenetesen megijedt, és miközben a nagyszülők kihívták a mentőket, – bár nem tanult soha elsősegélyt adni -, a tévében látott módon megkezdte a kislány újraélesztését.

A mentősök nagyon hamar kiértek, és folytatták az újraélesztést, az azonban hatástalannak bizonyult. Újabb 10 perc sem telt el, és már halottnak nyilvánították Alesyát, felvették a jegyzőkönyvet is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!