Connect with us

Mindennapok

Hatalmas balhé a stúdióban! Bárdosi Sándor komolyan összeugrott Demcsák Zsuzsával !Itt a videó.Nézd meg míg le nem törlik !

Hatalmas balhé a stúdióban! Bárdosi Sándor komolyan összeugrott Demcsák Zsuzsával !Itt a videó.Nézd meg míg le nem törlik !

– Én elfogadom azt a kultúrát, (utalt Demcsák indiai férjére – a szerk.) Te viszont nem fogadod ez ezt a kultúrát. Mi az egyszerűséget szeretjük, mi egyszerű népek vagyunk. Mi nem ötszáz féle kaját eszünk, egyfélét – magyarázta Bárdosi.

Demcsák ezek után a riportszobában elmondta, hogy szerinte a birkózó beszólása igen alpári volt.

[

]

– Azt gondolom, hogy a férjem kultúráját leszólni, beszólni, azt, amikor ő a szívét lelkét kirakta velem együtt, utána nem szóljuk le csak azért, mert egy fondü nem ízlik az embernek, vagy nem szeretem a sajtot, az a legfinomabban szólva is a szezonnak a fazonnal való keverése. Ez egy nagyon-nagyon alpári viselkedés.

A vitának azonban még ezzel sincs vége, ugyanis az eredményhirdetést sem sikerült úgy végig csinálniuk, hogy ne sértegessék egymást.

A versenyzők megpróbálták megtippelni, hogy ki nyerte a hetet. Rippel Feri szóvá tette, hogy szerinte Demcsák nem nyerhet, mert ez egy főzőműsor, viszont az ételt nem Zsuzsa készítette egyedül, hanem a férjével közösen, míg mások egyedül birkóztak meg a feladattal. Ekkor Bárdosi felhívta a figyelmet, hogy ennek fényében ő sem nyerhetne, hiszen neki is volt segítsége. A Borítékban végül Demcsák Zsuzsa neve szerepelt, aki elmondta, örül, hogy nyert, de a beszólogatások nélkül nagyobb volna az öröme.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/hatalmas-balhe-a-studioban-bardosi-4/2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top