Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Verekedés a királyi családban – Vilmos rátámadt Harry hercegre

Verekedés a királyi családban – Vilmos rátámadt Harry hercegre

A nagy érdeklődéssel várt “Spare” avagy “Tartalék” című önéletrajzi könyvében Harry herceg elmeséli, hogy elmondása szerint testvére, Vilmos, jelenlegi walesi herceg megtámadta őt, amikor kapcsolatuk megromlott a fiatalabb herceg és a színésznő Meghan Markle házassága miatt.

A londoni otthonában 2019-ben történt konfrontációt leírva Harry azt mondja, Vilmos “bonyolultnak”, “gorombának” és “durvának” nevezte Meghant – írja a The Guradian.

A vita elfajult, majd Harry leírása szerint, Vilmos egyszerűen nekiugrott.

“Minden olyan gyorsan történt. Nagyon gyorsan. Megragadott a galléromnál fogva, elszakította a nyakláncomat, és a földre lökött. A kutyatálon landoltam, ami a hátam alatt megrepedt, a darabok belém vágtak.

Egy pillanatig kábultan feküdtem ott, aztán felálltam, és szóltam neki, hogy tűnjön el” – emlékezett vissza a történtekre a herceg, aki azt is elárulta, hogy Vilmos ezt követően a gyerekkori verekedéseikre hivatkozva arra biztatta, hogy üssön vissza, ám ebbe Harry nem akart belemenni.

A leírás szerint Vilmos ekkor sajnálkozó tekintettel bocsánatot kért, de mielőtt elindult kifelémegfordult és visszaszólt: “Nem kell erről Megnek beszélned.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!