Connect with us

Mindennapok

Zalatnay Cinit a mai napig hívnák dubajozni, a külseje elbűvöli az arab férfiakat

Zalatnay Cinit a mai napig hívnák dubajozni, a külseje elbűvöli az arab férfiakat

Aligha gondolná a legtöbb ember, hogy 40–50 évvel ezelőtt is micsoda szabados életet élhettek a magyar sztárok. A közelmúltban a 75. születésnapját ünnepelt Zalatnay Sarolta biztosan, amint arról például a Vörös ágyasok című könyvének pikáns sztorijai is tanúskodnak

[

]

Ebből derül ki az is, hogy Cini fiatalon maga is „dubajozott”, bár akkoriban ezt a kifejezést természetesen nem ismerték és nem használták, de talán mi nevezhetjük így a közel-keleti kalandjait. Az énekesnő a már akkor is kőgazdag Kuvaitba jutott el, ahol már az is meglepte, hány fiút lát egymással kézen fogva sétálni az utcán. Ő maga a bejrúti nagykövet fiával szűrte össze a levet, mégpedig egy légkondicionált Rolls-Royce hátsó ülésén.

„A luxusautó izgató parfümtől illatos levegője mind jobban megtelt buja erotikával. A férfi keze lassan megmozdult, és megállapodott a nő hosszú szoknya alá rejtett, formás combján. Tenyere szinte égetett. Az izgató játék már kézzelfoghatóvá vált, de ennek jeleit elrejtette a férfi bő ruhája. Nem sokáig. A nő közelebb hajolt, a férfi pedig derekáig felhúzta bő burnuszát, hogy előbukkanjon meredező férfiassága…”

– kezdett bele Cini a szinte meseszerű történetbe, amely azután sokkal prózaibb módon folytatódott:

„Mikor már a legutolsó ruhadarab is lekerült rólam, lassan az ölébe vonta a fejem. Pillanatokon belül üvöltött a gyönyörtől, pedig csak ezután indult igazából a szeretkezés. Az első élvezés után is állva maradt. Órákon keresztül – bár igazán nem az időt figyeltük – szeretkeztünk a legkülönfélébb pózokban.”

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/zalatnay-cinit-a-mai-napig-hivnak-dubajozni

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top