Connect with us

Mindennapok

Emlékeznek még Mészáros János Elekre? Szomorú, de ez lett belőle mostanra

Emlékeznek még Mészáros János Elekre? Szomorú, de ez lett belőle mostanra

Bár Mészáros János Elek a

 Csillag születik

 utolsó évadát nyerte meg, így mondhatni, hogy a „legfrissebb győztese”, mégis talán róla hallani a legkevesebbet a műsor négy nyertese közül, mert nem igazán aktív a közösségi médiában.

Csillag születik-győztesek

Utasi Árpi, Tabáni István, László Attila és Mészáros János Elek

[

]

Külföldön is turnézott

Annyit azonban mégiscsak tudni lehet róla, hogy a győzelme óta neki is rengeteg felkérése volt, köztük külföldi turnék is. Bejárta az egész Kárpát-medencét, sőt eljutott Németországba, Moszkvába, Szentpétervárra, Görögországba, és László Attilához hasonlóan, Kanadába is.

Fábián Évával is énekelt duettet, a dalhoz videó is készült:

Szeret segíteni a zenével

Egy korábbi nyilatkozatából kiderült, hogy nem szívesen fogad el pénzt a koncertekért, a fellépések nagy százalékát ingyen vállalja, valamilyen jótékony cél érdekében, mint mondta, hat év alatt nagyjából 1100 koncertje volt, ez idő alatt körülbelül 50 millió forintot énekelt össze hitgyülekezeteknek és beteg emberek megsegítésére. A zenével tehát elsősorban adni szeretne, nem csak életre szóló élményeket, hanem segítséget is.

A templom a kedvenc helye

Azt is elárulta, hogy hiába a sok koncert és külföldi turné, számára mégis a templomi koncertjei a legkedvesebbek, mert, mint fogalmazott, az Isten házában tud a legjobban, az emberek lelkének énekelni.

Az énekes egyébként 2020-ban töltötte be az ötvenedik életévét, és bár a járvány miatt nem a tavalyi volt a legmozgalmasabb éve, így is 42 alkalommal tudott fellépni, amiért nagyon hálás. Tehát annak ellenére, hogy keveset hallunk felőle, továbbra is aktív a zenei szakmában.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/emlekeznek-meg-meszaros-janos-elekre/2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top