Kapcsolat / Elérhetőségek

Egyéb

Mazsi kitálalt Berki Krisztián haláláról: “Kiderült valami, amit még nekem sem mondott el: volt egy…”

Berki Mazsi volt az egyik vendége Palik László YouTube-on elérhető műsorának. Az özvegy minden eddiginél nyíltabban beszélt Berki Krisztián halálának körülményeiről.

Arról is kitálalt, milyen lett Krisztián vérvizsgálatának eredménye nem sokkal a halála előtt.

Az is kiderült, hogy Mazsi még mindig nem dolgozta fel a tragédiát. Így nyilatkozott erről:

“Megmondom őszintén, ma is rám jött egy pánikroham. Nem nyilatkozom erről, és ez nem véletlen. Ez feldolgozhatatlan. Ma jutottam el arra a pontra, hogy felhívom a sírkövest, és azt gondoltam, hogy itt az ideje, készen állok rá.

Amikor sétáltam befelé, beléptem a liftbe, és elkezdtem öklendezni, rám jött egy pánikroham, és elkezdtem fuldokolni.

Gyorsan felhívtam a testvéremet, hogy nyugtasson meg. Nem azért nem teszek meg dolgokat, mert nem akarom, vagy mert nincs jobb dolgom, hanem mert nem vagyok rá képes” – kezdte Mazsi, majd így folytatta:

“Ez a mai napig feldolgozhatatlan. Ő egy olyan személyiség volt, akinek mindenki tudta a nevét, nagyon meghatározó, és nem nagyon tudtad elképzelni, hogy ő nincs.

Én azért vagyok sokszor nagyon jól, mert a mai napig azt gondolom, hogy itt van még közöttünk, és egyszer csak szembesülök vele, hogy nem tudom felhívni, hogy ő elment.

Amikor szembesülök azzal, hogy ő nincs, és nem tudom megkérdezni, a kislányunkkal kapcsolatban hogy döntsek, akkor jönnek ezek a pánikrohamok. Még ma sem hiszem el, hogy megtörtént.”

Majd rátért arra, milyen állapotban volt Berki Krisztián teste:

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!