Connect with us

Mindennapok

Ma hajnali 3:20-kor ANYA lettem 9 év házasság után – Kisfiam született Aki gratulál, Isten adja meg neki, ami hiányzik neki az életéből!! ❤️❤️

Ma hajnali 3:20-kor ANYA lettem 9 év házasság után  Kisfiam született Aki gratulál, Isten adja meg neki, ami hiányzik neki az életéből!! ❤️❤️

Az óra 3:20-at mutatott, és életem egyik legmeghatározóbb pillanata köszöntött rám. Kilenc év házasság után, sok küzdelem és vágyakozás után, végre anya lettem. Ebben a pillanatban minden fájdalom és várakozás értelmet nyert.

A kisfiunk születése egy hosszú utazás végét jelentette számunkra. Kilenc éven keresztül vágytunk arra, hogy szülők legyünk, és most végre valóra vált álmunk. A kisfiunk érkezése nem csupán egy új fejezetet nyitott az életünkben, de egyben a hit, a remény, és a kitartás győzelmét is jelentette számunkra.

A terhesség hosszú hónapjai során sokat gondolkodtam azon, milyen anya szeretnék lenni. Szeretnék neki egy olyan világot teremteni, ahol bátran felfedezhet, tanulhat és növekedhet. Ahol tudja, hogy mindig van egy biztos pont, ahova visszatérhet: egy szeretetteljes otthon.

Aki most gratulál nekünk, annak szívből kívánom, hogy Isten adja meg neki azt, ami még hiányzik az életéből. Tudom, hogy mindenkinek megvan a maga küzdelme, a maga vágya, amit még nem ért el. Ebben a pillanatban, amikor anya lettem, még inkább érzem, hogy milyen fontos a kölcsönös támogatás, a szeretet és az együttérzés.

Köszönöm mindenkinek, aki osztozik ebben a boldogságban velünk. ❤️❤️

 

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top