Connect with us

Egyéb

Csalással vádolták meg Schobert Norbikát: válaszolt a Farm VIP győztese

Csalással vádolták meg Schobert Norbikát: válaszolt a Farm VIP győztese

A héten ért véget a Farm VIP döntője, amelyben Smaltig Dalma és Schobert Norbika vívtak meg egymással. A verseny rendkívül szoros volt, a két versenyző váltakozva előzte ki egymást, ám a döntő vége fele úgy tűnk Dalma ér előbb célba. Ekkor azonban minden megváltozott, Norbikának sikerült beelőznie, és így megnyernie a Farm VIP 2022-es évadát.

 

Hatalmas felháborodást keltett a nézők körében a tény, hogy Schobert Norbika nyerte meg a Farm VIP döntőjét. A verseny első felében Schobert Norbika volt előnyben, ám a mosogatási feladatnál Smaltig Dalma végzett hamarabb, és a következő feladatot, a puzzle kirakását is jóval elsőnek fejezte be, így tovább is mehetett a következő körbe.

A 17 éves fiú rengeteg időt vesztett a puzzle-es feladatnál, így, amikor már majdnem feladta, átment és megnézte Smaltig Dalma kirakósát, a nézők szerint itt csalt Rubint Réka nagyobbik gyereke. A finálé után kommentek hada árasztotta el a közösségi médiát, nézők ezrei nehezményezték, hogy Schobert Norbika csalással nyerte meg a döntőt.

“Nagyon sajnálom Dalmát ő volt a legügyesebb neki kellett volna megnyernie. Norbi gyerek egy puzzle- t nem tud kirakni 17 évesen. Büszkék lehetnek rá a híresneves szülei, hogy csalással nyert a jövőjük reménysége” – írta egyik dühös kommentelő.

“Azért én kételkedem benne, hogy ez tiszta verseny volt-e, ugyanis szinte a Dalmát követte a kamera! A köztes időben a Norbinak annyit segíthettek amennyit akartak! Ráadásul a Norbi nagyon hirtelen megtalálta azt a kötelezően keresett tárgyakat amivel le lehetett zárni a versenyt! Lehetségesnek tartom, hogy neki összekészítették a tárgyakat a megbeszélt helyre, vagy már nála voltak a zsebeiben! Így a Dalmának esélyesem volt megtalálnia a három tárgyat és nem véletlenül bukta el a versenyt! A szerkesztők azért többet adhattak volna arra, hogy a verseny tisztának tűnjön és ne legyen a nézők számára kétes a tisztasága!” – írta egy másik felháborodott néző.

Schobert Norbika a Blikk vendége volt a minap, ahol reagált a nézők vádjaira, elmondta mi történt valójában a döntőben.

“Sokan azt mondják, hogy én csalás képen mentem át a Dalmához, amikor valójában azt megengedték” – mondta Schobert Norbert nagyobbik fia.

“Olyan szinten nem tudtam kirakni, hogy mondták kintről, hogy nyugodtan megnézheted a Dalmáét. Akkor nyilván ránéztem, nem csináltam volna meg, ha ezt nem lehet, de semmit nem segített. Aztán rájöttem, hogyha elkezdem csinálni a szélét, akkor rá fogok jönni” – folytatta Norbika.

A 17 éves fiú elmondta, 40 perc telt el aközött, hogy Dalma befejezte a puzzlet, mire Norbika leért a ketreces feladathoz Dalma már befejezte azt. Ám végül neki is sikerült beérnie a labirintusnál, ahol viszont Dalma vesztett rengeteg időt.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/csalassal-vadoltak-meg-schobert-norbikat/

Continue Reading

Ajanlo

To Top