Connect with us

Mindennapok

Kudlik Júlia előkerült: így néz ki most a 77éves legendás tévés ,aki különös kijelentést tett és meglepő dolgot árult el

Kudlik Júlia előkerült: így néz ki most a 77éves legendás tévés ,aki különös kijelentést tett és meglepő dolgot árult el

Kudlik Júlia előkerült: így néz ki most a 77éves legendás tévés ,aki különös kijelentést tett és meglepő dolgot árult el

Kudlik Júlia 77 éves, csaknem 20 éve visszavonultan él Szentendrén. Nem jár tévéműsorokba, nem tartja a kapcsolatot az egykori kollégáival, nyilvános szereplést pedig csak ritkán vállal. Most azonban egy könyvbemutató erejéig újra a közönség elé lépett és értékes gondolatokat is megosztott a közönséggel.

Ismét műsorvezető volt

Kudlik Júlia a 2. kerületi Klebelsberg Kastélyban műsorvezetőként lépett fel Bencsik Gábor legújabb, 

Mari története

című könyvének bemutatóján. Az egykori bemondó hiába él hosszú évek óta civilként, az emberek a mai napig szeretettel gondolnak rá vissza, és megragadnak minden olyan alkalmat, amikor személyesen találkozhatnak vele.

[

]

Mindenkihez volt egy kedves szava

A rendezvényre érkezőket szeretettel és hatalmas mosollyal az arcán fogadta a legendás bemondó, akinek mindenkihez volt egy kedves szava. A 77 éves Kudlik Júlia ma is a korát meghazudtoló formában van, a külseje ugyanolyan kifogástalan, mint azt tőle korábban megszokhatták.

KUDLIK JÚLIA A PÉNTEK ESTI KÖNYVBEMUTATÓN /FOTÓ: CZERKL GÁBOR

Semmit sem változott

Kudlik Júlia profizmusa ennyi év alatt mit sem változott, a tőle megszokott precizitással és könnyedséggel kérdezte az írót. Az egykori tévés a közel egyórás bemutató során nemcsak kérdezett, de néhány gondolatát is megosztotta. Többek között elárulta, hogy számára mi a legfontosabb az életben.

Szeretet

„Az élet lényege a szeretet, amit csak szeretve lehet megtanulni. Az a valaki, akit nem szeretnek, egész életében keresni fog, és vágyódni valami olyan iránt, amit nem kap meg. Úgy kell szeretni, ahogy a másiknak jó, és nem úgy, ahogy nekünk. Persze, nem vagyok ebben teljesen biztos, de ezt tapasztalom” – fejtette ki az egykori bemondó.

KUDLIK JULI ÉS BENCSIK GÁBOR /FOTÓ: CZERKL GÁBOR

Vallás

Kudlik Júlia aki a hithez való viszonyáról is őszintén vallott. „Sajnos, a hit a mai világban eltűnt, elszállt, pedig nagyon fontos dolog, Hogy juthattunk el ideáig? Hogy lehet hit nélkül élni?” – tette fel a kérdést Kudlik, akit a bemutató után elárasztották a gratulációkkal.

Méltatlan módon bántak vele

Kudlik Júliát 2001-ig láthattuk a képernyőn, majd 2006-ban, egy évvel azután, hogy a Magyar Televízió Örökös Tagja lett, csoportos leépítés áldozatává vált. Mivel nem volt rá szükség, többedmagával együtt elküldték. Úgy hírlik, megalázó módon tették mindezt: állítólag Kudlik egyik nap arra lett figyelmes, hogy már nem működik a beléptetőkártyája, ami a tévé épületébe való bejutáshoz volt szükséges.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/kudlik-julia-elokerult-igy-nez-ki-most-2

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top