Connect with us

Mindennapok

Szívszorító! Rákos gyerek halt meg a Mikulás karjaiban…

Szívszorító! Rákos gyerek halt meg a Mikulás karjaiban…

Nagyon szomorú élményben volt része egy 60 éves férfinek, aki Mikulásként önkénteskedik, beteg gyerekeket látogatva a kórházakban. 

Eric Schmitt-Matzen története bejárta a világhálót. A férfi a Mikulás kiköpött mása, az ő karjaiban halt meg egy 5 éves kisfiú.

[

]

“Csörgött a telefonom… A vonal másik végén egy nővér volt, akit ismerek, abban a kórházban dolgozik, ahol többször jártam már. Elmondta, hogy van egy 5 éves kisfiú, aki nagyon beteg és a legnagyobb kívánsága az, hogy találkozzon a Mikulással. Azt mondtam a nővérnek, hogy megyek, csak felveszem a jelmezem, de ő csak annyit felelt, hogy – Ne… Csak vedd fel a szemüveged és a nadrágtartód, gyere azonnal, nincs több időnk… – A kisfiú nagyon gyenge volt, úgy nézett ki, mint aki örökre elaludt… De amikor meglátott, elmosolyodott. Leültem az ágya szélére és ezt mondtam neki: Hallottam lemaradsz a karácsonyról? Kizárt dolog, hogy kihagyd a karácsonyt… Tudod mit? Te vagy az első számú, kedvenc manóm. – Megkérdezte, hogy tényleg? 

Ekkor átadtam neki az ajándékát, egy PAW Patrol tv sorozatos játékot, amit nagy erőfeszítésekkel bontott ki, miközben próbált mosolyogni és átölelni. 

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/szivszorito-rakos-gyerek-halt-meg-a

Pages: 1 2

Continue Reading

Ajanlo

To Top