Kapcsolat / Elérhetőségek

Egyéb

Kiosztotta Alekosz Hosszú Katinkát: “Szülni is kéne már” – Többmilliós fizetéseket vesz föl, amit mi fizetünk, ez meg…..

Kiosztotta Alekosz Hosszú Katinkát: “Szülni is kéne már” – Többmilliós fizetéseket vesz föl, amit mi fizetünk, ez meg…..

Azt már megszoktuk, hogy Alekosz sokszor igen bizarr dolgokat képes mondani, ám a mostani kifakadása túlmegy minden jó ízlés határán.

A celeb most Hosszú Katinkába rúgott bele egy óriásit, amiért az úszónő tegnap nem úgy teljesített, ahogyan ő elvárta volna. Amit Alekosz most leírt az mindennek a legalja, és nem sportolóinkat minősíti…

[

]
Elképesztő dolgokat vágott Alekosz Hosszú Katinka fejéhez a Facebookon, amiért a háromszoros olimpiai bajnok tegnapi napja nem sikerült túl fényesen.Mint ismeretes, az úszónő kedd hajnalban a hetedik lett a 200 méteres vegyesúszás olimpiai döntőjében, majd délután fél egykor a 200 pillangó előfutamában kellett volna úsznia, ám végül ettől a versenyszámtól visszalépett.

Alekosz ezen annyira felbosszantotta magát, hogy a kokainozástól kezdve mindennel megvádolta a legendás úszónőt. Csak remélni tudjuk, hogy mindezt ironikusan gondolta.

– Nem kokainozott ez is? A NER, ezt miért nem posztolja? Ja? Hogy anyám, én nem ilyen lovat akartam? Szégyent hozott a sportágra, országra – kezdte durva hangvételű posztját Alekos, de itt nem állt meg.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!