Connect with us

Mindennapok

2023- Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek a következő évre!

2023- Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek a következő évre!

Érzelmei az év végén rendeződnek, és megnyugodhat. Nagy elégedettséggel fog járni az elért célok és a szeretteivel eltöltött idő. Csak hagyja áramlani az energiáját, és élvezzen ki minden meghitt pillanatot a partnerével.

A Marsnak a Skorpió jegyében elfoglalt helyzete miatt a féltékenység kerül majd a felszínre. Párja ebben az évben rengeteg új barátra és új hobbira talál, amitől Ön elbizonytalanodhat és félhet. Legyen óvatos ebben a tekintetben; partnere jobban fogja értékelni a törődését és támogatását, mint a féltékenységi jeleneteket.

Érzelmei az év végén rendeződnek, és megnyugodhat. Nagy elégedettséggel fog járni az elért célok és a szeretteivel eltöltött idő. Csak hagyja áramlani az energiáját, és élvezzen ki minden meghitt pillanatot a partnerével.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

[

]

Nyilas Horoszkóp 2023

Ezen tűzjegy képviselőinek számára a 2023-as év a kapcsolatok jegyében telik. Ne essen kétségbe, ha úgy érzi, hogy az elmúlt néhány évben nem volt túl sikeres a kapcsolatokban. A bolygók helyzete ebben az évben közvetlenül ösztönzi a másokkal és önmagunkkal való kapcsolatok fejlesztését. A 2023-as horoszkóp nagy változásokat jósol a Nyilasoknak, így nagy a valószínűsége annak, hogy végre rájuk mosolyog a szerencse, és minden jobbra fordul.

A 2023-as évbe nagy elszántsággal lép majd be, hogy elsősorban önmagán dolgozzon. Ön elkezd másképp tekinteni magára, és megtesz egy lépést a helyes irányba. Magánéletében olyan változásokat fog végrehajtani, amelyeket hónapokig nem tudott elkezdeni. Ez az időszak az Ön kezére fog játszani, ezért próbáljon meg változtatni a hajviseletén, cserélje le a ruhatárát, vagy kezdjen el jobban étkezni.

Az év első felében szocializálódásra vágyik és nyitott lesz az új élményekre. Ez idő alatt nagyon empatikus lesz, Ön lesz a kedvenc a barátok körében, és könnyű lesz kapcsolatba lépnie másokkal. Várjon arra, hogy valaki új elkezdjen vágyódni Ön után; talán ez az ember lesz az Ön lelki társa.

A pozitív energia lesz a hajtóerő, és megsokszorozza optimizmusát. Motivált lesz a kihívások leküzdésére, és felébred Önben a versenyszellem. A munka szépen halad majd, így sok ideje lesz a hobbijára. Ne féljen kipróbálni egy új sportot, ahol sok új barát várhat Önre.

Az év vége felé a Mars helyzete miatt a Nyilasban kezd ébredezni a tűz elem, a szenvedély és a kalandvágy. Legnagyobb félelmét is legyőzi – legyen szó akár a magasságtól, akár a magánytól való félelemről. Ezért gyűjtse össze a bátorságodat, amit ez az időszak hozott Önnek, és menj tovább. Önmaga legyőzésével igazi kalandban lesz része.

2023 végén megválaszolatlan kérdések várnak rád a karriereddel kapcsolatban. De nem lesz semmi komoly, csak vegyen egy nagy levegőt, és alaposan gondolja át döntéseit. Ne kerülje el a családlátogatásokat sem; minden bizonnyal felülmúlják az elvárásait. Az idei év utolsó pillanatai harmóniával és békével telnek.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bak Horoszkóp 2023

A 2023-as horoszkóp elsősorban a magánéletben olyan akadályokat jósol a Baknak, amelyekkel ennek a föld jegynek meg kell küzdenie. A horoszkóp azt javasolja, hogy priorizáljon, és nyisson új dolgok felé. Ez az év forradalmi lesz az Ön számára, ezért készüljön fel! Talán felfedez egy olyan rejtett tehetséget, amit eddig el sem tudott képzelni. A bolygók helyzete segít e jegy képviselőinek felülkerekedni a túlzottan realista és materialista világnézetükön, és elegendő mentális erőt és képzelőerőt ad nekik.

Az év elején kiegyensúlyozott és nagyon magabiztos lesz, és semmi sem fogja kibillenteni az egyensúlyából. A munkahelyén minden gördülékenyen fog menni, kollégái, beosztottjai felnéznek Önre. Ne hagyja azonban, hogy a hírnév a fejébe szálljon, mert a barátai Ön ellen fordulhatnak.

Az év első fele sorsdöntő lesz a Bakok számára. El kell döntenie, mi a fontos az Ön számára az életben, és mi az, amit el kell engednie. Nagy változás következhet be, főleg a párkapcsolatok terén. Elsősorban az lesz a kérdés, hogy van-e jövője a kapcsolatnak, vagy jobb lesz-e szakítani. Bár nem lesz könnyű túllépni életének ezen szakaszán, szembe kell néznie vele, és pozitívan kell felfognia a helyzetet.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/2023-dalai-lama-kulonleges-joslata-3/5

Pages: 1 2 3 4 5 6

Continue Reading

Ajanlo

To Top