Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

36 hetes terhesen hagyta el a férje – A sütő ajtaját kinyitva olyat látott meg, amitől könnyekre fakadt

36 hetes terhesen hagyta el a férje – A sütő ajtaját kinyitva olyat látott meg, amitől könnyekre fakadt

Van, hogy úgy érezzük, minden rendben az életünkben és a legváratlanabb pillanatban kerülünk nagyon magasról a padlóra. Hasonló történt meg Amanda-val is, aki úgy érezte, hogy élete legszebb évének néz elébe, de kiderült, hogy talán a legnehezebbnek.

 

Három évnyi próbálkozás után végre sikerült teherbe esnie. Férjével, nem sokkal ezután elköltöztek egy új házba, amire az azt megelőző két évben gyűjtöttek. Gondolta Amanda, minden a legnagyobb rendben…

Amikor beütött a katasztrófa…

A férje egyszer csak eltűnt az életéből, magára hagyva az akkor már 8 hónapos terhes Amandát az új otthon költségeivel.

A babát várva, lényegében elegendő jövedelem nélkül, Amanda el sem tudta képzelni, hogy mi fog következni ezután. A szíve darabokban és pénztelenül aggódott a jövője miatt. Elkeseredettségében a barátaihoz fordult segítségért.

Az egyikük, Anna kitalálta, hogy a helyi rádiónak fog írni, hátha sikerül bekerülniük az egyik segélyező rovatba.

Amint a rádió értesült Amanda jelenlegi helyzetéről, azonnal elhatározták, hogy beavatkoznak. Szerették volna fenntartani benne a hitet azáltal, hogy bebizonyítják neki, minden rendben lesz, a történtek ellenére is.

Ehhez a helyi cégek segítségére is szükségük volt.

A rádióállomás meginvitálta Amanda-t és barátnőjét, Anna-t az elő adásba. Amanda-nak elképzelése sem volt, hogy mi fog történni.

A műsorban elmesélte a sztoriját, melyben elmondta, hogy a legrosszabb egészben a bizonytalanság, amivel most neki és meg nem született gyermekének szembe kell néznie.

“Nem így terveztük, legalábbis én nem így terveztem.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!