Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Neked milyen a szívvonalad? Meglepő dolgokat mond el a sorsodról!

Neked milyen a szívvonalad? Meglepő dolgokat mond el a sorsodról!

Több évezredes múltra tekint vissza a tenyér és egészében a kéz elemzésének tudománya. Vannak, akik az ujjak hosszából is képesek a személyiségünkre és az életutunkra vonatkozó lényeges információkat kiolvasni. 

 

A következő tesztben azt kell megvizsgálnod, hogy hol fut a szívvonalad és a képen látható tenyerek közül kiválasztani annak a betűjelét, amelyikhez a legjobban hasonlít ennek a vonalnak a lefutása.

A szívvonal a tenyér külső élétől indul ki, a kisujj alatt és legtöbb esetben a középső ujj vagy a mutatóujj irányába vezet. Ez a tenyérvonal fedi fel azt, hogyan viszonyulunk a párkapcsolatokhoz és milyen az érzelmi életünk.

Neked melyikhez hasonlít legjobban a tenyered?

‘A’

Ha a középső ujjad alá fut a szívvonalad, akkor egy született vezető vagy. Független személyiség, ambiciózus és intelligens. Nagyon elszánt vagy, akire nem jellemző az érzelmesség és néha ridegnek is tartanak.

‘B’

Ha a szívvonalad a középső ujjad és a mutatóujjad közé fut be, akkor egy gondoskodó jellem vagy, aki kedves és barátságos mindenkivel. Nagyon megbízható személy vagy, akire mindig lehet számítani, és aki tisztelettel fordul minden élő felé.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!