Connect with us

Mindennapok

Rettenetes tragédia rázta meg Magyarországot

Rettenetes tragédia rázta meg Magyarországot

Rettenetes tragédia rázta meg Magyarországot




Tegnap este tragédia történt Budapest XV. kerületében: egy nő kivetette magát egy ötödik emeleti ablakból.

A XV. kerület hivatalos oldala szerint a Páskomliget utcát este rendőrök és mentősök lepték el, mivel borzasztó tragédia történt.

Kiderült, hogy egy nő kiugrott ötödik emeleti lakásából a Páskomliget utca és a Sárfű utca sarkánál. A helyszínre kiérkező mentősök hiába próbálták megmenteni az áldozatot, már nem lehetett rajta segíteni.


A helyi, zárt Facebook-csoportot elárasztották a kommentek, ugyanis mindenkit megviselt a tragédia. Többen azt találgatták, vajon mi vezetett a végzetes tettig. Az egyik hozzászóló szerint egy kutyát sétáltató gyermek szeme láttára történt minden, egy másik, az áldozatot állítólag ismerő kommentelő pedig úgy vélte, egy családi konfliktus vezetett a mostani borzalmakhoz. Elmondása szerint az anya nagyon sokáig harcolt a lányáért. de már nem volt ereje tovább küzdeni, így feladta.

Frissítés:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a következőt közölte lapunkkal az esettel kapcsolatban:


– Tájékoztatjuk, hogy a halálesettel kapcsolatban idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit – írták.

Van segítség!

Ha Önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Forrás

A cikk forrása: https://www.magyar-sajto.com/2022/12/rettenetes-tragedia-razta-meg.html

Continue Reading

Ajanlo

To Top