Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Napi horoszkóp december 26. – Igazi csodával záródik a karácsony ünnepe!

Napi horoszkóp december 26. – Igazi csodával záródik a karácsony ünnepe!

Horoscope circle

Véget ér a mai nappal a karácsony, de ne gondold, hogy nem kapsz valami igazi csodát ezzel az életedbe! Néhány csillagjegynek ugyanis igazán nagyszerűen záródik majd ez az ünnep!

 

 

Kos

Azok, akik körbevesznek téged, egyáltalán nem olyan közömbösek veled, mint azt te gondoltad, szóval jobb lesz, ha veszed a bátorságot és elmondod nekik, hogy mi zajlik benned. Meg lesznek lepődve a magabiztosságodtól és értékelni fogják azt.

Bika

Egyfajta szerencsés áramlatba kerülsz és ez úgy látszik, hogy a következő évbe is átkísér majd téged. A jó szerencsét, úgy tűnik, azok az emberek hozzák magukkal, akikkel majd a szilvesztert töltöd és megosztod előre vivő gondolataidat.

Ikrek

A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy készen kell állnod a tennivalók számának növekedésére, így, hogy már magad mögött tudhatod a karácsonyt. Megkezdődik a nyüzsgés körülötted, ami miatt nem kell aggódnod, hiszen lesz majd segítséged.

Rák

A karácsony igazán érzelgőssé tett, és ha te egy olyan típusú Rák vagy, aki nem szokta kimutatni az érzéseit, most akkor sem leszel képes rideg álarc mögé bújni, szóval vegyél fel egy napszemüveget vagy próbáld meg kontrollálni magad.

Oroszlán

Attól, hogy tetteted, hogy egy probléma nem létezik, még nem fog köddé válni. Minél korábban elfogadod ezt a tényt, annál hamarabb tovább léphetsz és meghozhatod a szükséges döntéseket. Indulj letisztultan az újévnek.

Szűz

Őszinte vagy azzal kapcsolatban, hogy mit vársz el az emberektől, de ha ez több annál, amit ők képesek teljesíteni, akkor lehet, hogy nem sokáig leszel jóban az adott személyekkel. Tegyél engedményeket azoknak, akik nem olyan fürgék szellemileg, mint te.

Mérleg

Próbáld meg fenntartani a család és a kötelességek közötti egyensúlyt. Persze még az ünnepi szezonban vagyunk, azonban van egy-két feladat, amit mindenképpen el kell intézni. Csak bizonyosodj meg róla, hogy a kötelezettségek nem emésztik fel minden idődet.

Skorpió

A bolygók azt sugallják, hogy a kreativitásodnak köszönhetően még az újév előtt kezdj bele valami nagymérvű dologba. Engedd meg magadnak, hogy nagyot álmodj és azt is, hogy ennek érdekében elkezdj tenni is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!