Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Mészáros Lőrinc rendkívüli bejelentése !Mészáros Lőrinc hatalmas bejelentést tett a drága rezsi miatt: több tízezer ember gázszámláját érinti

Mészáros Lőrinc rendkívüli bejelentése !Mészáros Lőrinc hatalmas bejelentést tett a drága rezsi miatt: több tízezer ember gázszámláját érinti

Százezer forint rezsitámogatást fizet mind a 25 ezer dolgozójának Mészáros Lőrinc

A dolgozói iránt érzett felelősségből minimum nettó százezer forintos rezsitámogatást fizet minden munkavállalójának a Mészáros Csoport – közölte a szervezet.

A megemelkedett rezsiköltségek és a növekvő infláció okozta terhek enyhítésére szánt összeget október 15-től december végéig fizetik ki a vállalatcsoporthoz tartozó cégek. 

[

]
A vállalatcsoport tulajdonosa és cégvezetői közösen azt a döntést hozták, hogy a magas infláció, különösen az élelmiszerárak, valamint az energiaválság okozta rezsiárak jelentős megemelkedése miatt a felsővezetők kivételével minden munkavállalóját minimum nettó százezer forintos, egyszeri rezsitámogatásban részesíti.

“A dolgozói iránt érzett felelősségből minimum nettó százezer forintos rezsitámogatást fizet minden munkavállalójának a Mészáros Csoport. A megemelkedett rezsiköltségek és a növekvő infláció okozta terhek enyhítésére szánt összeget október 15-től december végéig fizetik ki a vállalatcsoporthoz tartozó cégek”

 

Ez a támogatás egy átlagfogyasztással rendelkező dolgozónak 4 havi áram- és gázszámláját fedezi – fűzték hozzá.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!