Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Minden szava igaz: születési dátumod utolsó számjegye elárulja életed titkát

Minden szava igaz: születési dátumod utolsó számjegye elárulja életed titkát

Nézzük az egyes számjegyek jelentéstartalmát!

 

 

A születési évünk fontos szerepet játszik életünkben, különösen az utolsó számjegy, mivel az egyes számjegyek különböző elemeket testesítenek meg, mint amilyen a levegő, a tűz, a föld, a fa, és a víz. Ezek az elemek sok mindent elárulhatnak személyiségünkről és szokásainkról.

0-1 Fém

A fémek képviselői hihetetlen erővel rendelkeznek, függetlenek és meglehetősen visszafogottak. Megpróbálják megértetni önmagukat mindenkivel és igyekeznek szeretettel betölteni életüket. Pontosan tudják, mit akarnak, és mindent megtesznek, hogy megkapják, amit szeretnének, de néha ebben útjukat állja a saját hatalom, a luxus és a pénz utáni vágyuk.

2-3 Víz

Ezen elem képviselői bájosak, jók, empatikusak és gazdag képzelőerővel bírnak, ami segíti őket abban, hogy sikeresek legyenek a művészetek terén. Ezek az emberek nagyon jó megérzéssel rendelkeznek és szeretik mindenben az apró részleteket.

4-5 Fa

Azok, akik ebbe a kategóriába tartoznak, bíznak a saját erejükben, és mindig valami újra vágynak az életükben, amiért viszont sokat is dolgoznak. Kalandokról álmodnak és szeretnek utazni, hogy érdekes és titokzatos helyeket fedezhessenek fel. Mindazonáltal sohasem önzőek vagy narcisztikusak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!