Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

VÉGRE JÖN A 3. baba Ördög Nóráéknál? VÉGRE Megtörte a csendet a gyönyörű műsorvezető és csodás mosollyal jelentette be :

VÉGRE JÖN A 3. baba Ördög Nóráéknál? VÉGRE Megtörte a csendet a gyönyörű műsorvezető és csodás mosollyal jelentette be :

Felröppent a pletyka, miszerint Ördög Nóra gyermeket vár, a rajongók pedig rögtön lázba jöttek a hír hallatán.-írja a Blikk.

A TV2 műsorvezetőnője azonnal reagált is a pletykákra, mielőtt nagyon elburjánzana a felvetés. Ördög Nóra elmondta, jól érzik magukat így, négyfős családként, nem szeretné megbolygatni ezt az idillt.

[

]

„Annyira kerek ez az élet, amit most élünk, hogy igazándiból én félnék ezt most bolygatni.

A TV2 műsorvezetője különleges fotóval nosztalgiázik az Instagramon: az első terhessége idejéről mutatott egy képet a rajongóknak – szúrta ki az Origo.

Nánási Mici 2013-ban született, ekkor készült a felvétel, amit a Föld napja alkalmából tett közzé Ördög Nóra egy nap késéssel. “A Föld egyik legszebb helyén Micivel” – írta a csodás felvétel mellett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Ördög Nóra Szegeden született 1981. szeptember 8-án. Az általános iskolát a Móra Ferenc Általános Iskolában végezte Mórahalmon. Középiskolai tanulmányait a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban végezte Szegeden, és itt is érettségizett. Pályáját egy szegedi kábeltelevíziónál kezdte, ezután került az RTL Klubhoz gyakornokként. A Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát. Első televíziós szereplése a Top of the pops című zenei műsorban volt, majd a Kölyökklub és a Moziklub műsorvezetője, illetve szerkesztője volt. Ezt követte a Reggeli és a nagy sikerű Szombat esti láz Stohl Andrással, majd a Csillag születik és az X-Faktor című tehetségkutató show háziasszonya volt. Emellett játszott a mórahalmi színházi előadásokban is. Egy öccse van, Árpád, aki – nővére segítségével – szintén a médiában helyezkedett el.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/vegre-jon-a-3-baba-ordog-noraeknal-vegre-6

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!