Connect with us

Mindennapok

VÉGRE JÖN A 3. baba Ördög Nóráéknál? Megtörte a csendet a gyönyörű műsorvezető és csodás mosollyal jelentette be:

VÉGRE JÖN A 3. baba Ördög Nóráéknál? VÉGRE Megtörte a csendet a gyönyörű műsorvezető és csodás mosollyal jelentette be :

Felröppent a pletyka, miszerint Ördög Nóra gyermeket vár, a rajongók pedig rögtön lázba jöttek a hír hallatán.-írja a Blikk.

A TV2 műsorvezetőnője azonnal reagált is a pletykákra, mielőtt nagyon elburjánzana a felvetés. Ördög Nóra elmondta, jól érzik magukat így, négyfős családként, nem szeretné megbolygatni ezt az idillt.

„Annyira kerek ez az élet, amit most élünk, hogy igazándiból én félnék ezt most bolygatni.

A TV2 műsorvezetője különleges fotóval nosztalgiázik az Instagramon: az első terhessége idejéről mutatott egy képet a rajongóknak – szúrta ki az Origo.

Nánási Mici 2013-ban született, ekkor készült a felvétel, amit a Föld napja alkalmából tett közzé Ördög Nóra egy nap késéssel. “A Föld egyik legszebb helyén Micivel” – írta a csodás felvétel mellett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Ördög Nóra Szegeden született 1981. szeptember 8-án. Az általános iskolát a Móra Ferenc Általános Iskolában végezte Mórahalmon. Középiskolai tanulmányait a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban végezte Szegeden, és itt is érettségizett. Pályáját egy szegedi kábeltelevíziónál kezdte, ezután került az RTL Klubhoz gyakornokként. A Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát. Első televíziós szereplése a Top of the pops című zenei műsorban volt, majd a Kölyökklub és a Moziklub műsorvezetője, illetve szerkesztője volt. Ezt követte a Reggeli és a nagy sikerű Szombat esti láz Stohl Andrással, majd a Csillag születik és az X-Faktor című tehetségkutató show háziasszonya volt. Emellett játszott a mórahalmi színházi előadásokban is. Egy öccse van, Árpád, aki – nővére segítségével – szintén a médiában helyezkedett el.

VÉGRE JÖN A 3. baba Ördög Nóráéknál? VÉGRE Megtörte a csendet a gyönyörű műsorvezető és csodás mosollyal jelentette be :

2014-ben tizenhárom év elteltével otthagyta az RTL Klubot, és átigazolt a konkurens csatornához, a TV2-höz ahol a Rising Star című tehetségkutató műsorvezetője lett. Majd Az ének iskolája című gyerek tehetségkutató műsort vezette. Ezután A Kocka című vetélkedő műsorvezetője lett. 2016 tavaszán a Kismenők című gyerek tehetségkutatót vezette. 2016 őszén a Star Academy című tehetségkutató műsorvezetője. 2017. március 1-től a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsort vezette. 2017 őszén az Ázsia Expressz és a Séfek séfe műsorvezetője. 2018.április 30-tól a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsort vezeti. , 2018. augusztus 27-e óta pedig a Master Chef VIP (Magyarország) műsorvezetője is. 2018 őszén a Csak show és más semmi műsorvezetője. -írja a wikipédia

Continue Reading

Ajanlo

To Top