Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Egy egészséges kislánynak adott életet, de 6 hét után nem érezte jól magát és elment az orvoshoz. Döbbenetes dolog derült ki!

Egy egészséges kislánynak adott életet, de 6 hét után nem érezte jól magát és elment az orvoshoz. Döbbenetes dolog derült ki!

A várandósság a női test legnagyobb csodája és minden nő számára egyedülálló élmény. Miközben sok dolgot meg tud osztani egy nő a terhességgel kapcsolatban, van néhány dolog, ami minden egyes nőnél specifikus.

 

Lehet például öt gyermeke egy anyukának és mégis érezheti magát mind az öt terhességénél valamiképpen máshogyan.

Egy édesanya nemrég adott életet egy tökéletesen egészséges kislánynak, ám néhány héttel később nagyon furcsán érezte magát. Volt egy elképzelése, hogy mi lehet, de nem akarta elhinni, hogy az lehetséges.

Eliza Curby 3 hónap együtt járás után teherbe esett párjától, Bentől és 2016 elején megszülte kislányát, Charlie-t. Ben mindig is arra vágyott, hogy apa legyen, így a pár nagyon boldog volt, hogy együtt lehetnek szülők.

Miután a kislány megszületett, Eliza észrevette, hogy nem érzi magát túl jól. Mindenki azt mondogatta, hogy ilyen érzés újdonsült anyának lenni. Minden új anyuka tudja, hogy milyen az alvásmegonás és a kimerültség.

Eliza édesanyja azt is elmondta a lányának, hogy legalább hat hét kell ahhoz, hogy egy frissen szült anyuka végre levegőhöz juthasson.

Eliza azonban azt érezte, hogy itt több dologról van szó.

Kimerítő volt megélni az anyaság örömét és nehézségeit, de mégis úgy éreztem, egy hónappal miután megszültem Charliet, hogy túlságosan is fáradt vagyok.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!