Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

„Megtiltottam a férjemnek, hogy részt vegyen az exe temetésén.. Most mindenki lelketlennek gondol”

A múltunknak jelentősége van az életünkben, és ha valami egyszer már megtörtént, azt utólag lehetetlen megváltoztatni. Ezért azok a törekvések, amelyek a múlt eltörlésére irányulnak, rendre befuccsolnak.

Ez a feleség mégis megpróbálta: úgy döntött, hogy megtiltja férjének, hogy a volt felesége temetésén részt vegyen.

A reddit az egyik legnépszerűbb fórum az interneten, és rendszeresen találni ott érdekes történeteket, olyan felvetéseket, amelyek pattanásig feszítik az internetezők idegeit.

Egy anonim feleség, aki nem kívánta elárulni a nevét (nevezzük Máriának), megosztotta a történetét, és elárulta, hogy akármi történik, köti az ebet a karóhoz, és nem engedi, hogy a férje elmenjen a volt felesége temetésére.

A dologban ráadásul egy olyan csavar is van, hogy az anonimitás burkolózó asszony férje, valamint a férj volt felesége (nevezzük Angélának) közeli barátok voltak, mint a borsó meg a héja.

A feleség leírja, hogy a férj és annak volt felesége még a főiskolán ismerkedtek meg, hamarosan összeházasodtak, de hamar rájöttek, hogy nem alkotnak megfelelő párt.

Ennek ellenére barátok maradtak, talán a legközelebbi barátja volt a férjének az exe.

Mikor Mária és a férje találkoztak, Mária már a házasság előtt kapott egy ultimátumot, csak úgy veszi őt feleségül, ha tudomásul veszi, hogy a volt felesége lesz mindig az első.

Az asszonynak nyilván rosszul esett mindez, de elfogadta.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!