Kapcsolat / Elérhetőségek

Egyéb

Soha nem dobná el a Zámbó nevet: több mint 10 évvel Jimmy halála után talált rá a szerelem Editre

Soha nem dobná el a Zámbó nevet: több mint 10 évvel Jimmy halála után talált rá a szerelem Editre

A halálos lövés vetett véget Jimmy és felesége szép, ám néha fájdalmas házasságának. Sok idő kellett hozzá, de Edit ma már újra boldog, ám férjhez menni nem fog.

Az özvegy eleinte úgy gondolta, egyedül marad, és fiai életét segíti. Az élet azonban férje halála után több mint tíz évvel átírta a tervét: új szerelmet hozott neki. Tibornak három évig kellett udvarolnia, hogy Edit végre belássa: megérdemli még a boldogságot.

[

]
– A barátnőm férjének ismerőse volt a jó humorú, nyugodt természetű férfi. Nem kerestem a kapcsolatot senkivel, de a kitartó udvarlása meghozta a gyümölcsét. Külsőre Jimmy hasonmása, hosszú göndör haja van, de a természete egészen más, nyugodt és türelmes, a gyerekeim és az unokáim is elfogadják. A sors akarhatta így, hogy békés és szeretetteljes nyugdíjaskorom legyen mellette. A Zámbó nevet azonban soha nem dobnám el – jelentette ki korábban Edit.

Sajátjaként gyászolta nevelt lányát az énekes

Az özvegy előző házasságból született gyerekét, Anitát az énekes sajátjaként szerette. Amikor a lány a házuknál kerékpárjával egy fának hajtott és meghalt, Jimmy együtt gyászolt Edittel. Anita ma néhány méterre nyugszik nevelőapjától, akit szintúgy a csepeli otthonban ért tragikus baleset. A lány sírkövére Jimmy egyik dalának sorait vésték.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!