Connect with us

Mindennapok

Megérkezett a nagy karácsonyi horoszkóp:Kos – Bika – Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak – Vízöntő – Halak figyelem!

Megérkezett a nagy karácsonyi horoszkóp:Kos – Bika – Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak – Vízöntő – Halak figyelem!

Bika & karácsony…

A Bikák egyik kedves és kissé vicces tulajdonsága, hogy egész évben a nagy napra készülnek. Alapos odafigyeléssel válogatják ki szeretteiknek az ajándékokat, és alig várják, hogy átadhassák őket. Szenteste viszont hirtelen mindig nagyon elfoglaltak lesznek a konyhában, és elszalasztják mások örömködését a fa alatt. A legjobb ajándék számukra olyas valami, ami a lakásukba való.A vacsora alkalmával nagy étkűek, akik számára minél több étel van, annál jobb. Tipikus jelenet egy Bikánál, ha a vacsora során szinte lefoglalja villájával az utolsó szem krumplit, de azért még tisztelettudóan megkérdi, hogy netán igényt tart-e rá más valaki.

A Bikák minden menüsort becsülettel végigesznek, vagy kóstolnak, míg a végén órákon keresztül képtelenek megmozdulni. Imádják az ételeket és magát az étkezés rituáléját is, – különösen szeretteik körében. Akármilyen ideális számukra ez a pillanat, egy másodosztályú étel azonnal elronthatja a kedvüket, hisz okosabbak, mint gondolnád, és pontosan tudják, hogy amit kapnak, az minőségi termék-e. Ezt igen zokon vehetik, főleg azután, hogy olyan nagy gonddal válogatták ki az ajándékokat.

Hét év gazdagság és boldogság vár rád ha kedvelés és a “Boldog Karácsonyt!” beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek & karácsony…

Ez a jegy aztán tényleg a türelmed határaidat feszegeti majd! Bár azt mondja, hogy farkaséhes, mikor azonban az étel valóban az asztalon van, annyira el lesz foglalva a beszélgetéssel, hogy figyelmeztetni kell majd rá, az étel kihűl, ha nem eszi meg. Nem akar ő udvariatlan lenni, csak éppen nem mindig a megszokott utat választja. Például egyáltalán nem zavarja, ha te elkezdesz enni, miközben ő még a cigarettája a végét szívja.Igazi társasági ember az Ikrek, gyakorta hív vendégeket otthonába, még akkor is, ha nála néha nem lehet tudni, hogy milyen hangulatban van.A karácsonyi ajándékai igen igényesek, bár neki nehéz bármit is választani, mivel az ünnepekkor szinte minden estét szórakozással tölt és igencsak kirúg a hámból, – és a jelleme is nehezen kiismerhető. Ez a kedvenc időszaka az év során, mivel imád bulizni és ismerkedni is.A súlya nem igen változik az ünnepi falatozás során sem, hála aktív életvezetésének az egész év során. Bár néha kiábrándító, ahogy eszik, de ezt nem szabad neki megemlíteni, mert így sok pletykát szalaszthatsz el evés közbeni beszámolója során.FORRÁS:ezoterikus.hu

Hét év gazdagság és boldogság vár rád ha kedvelés és a “Boldog Karácsonyt!” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Pages: 1 2 3

Continue Reading

Ajanlo

To Top