Connect with us

Egyéb

Durván beszólt a néninek a bunkó anyuka, ám a rocker srác reakciója mindent vitt!

Durván beszólt a néninek a bunkó anyuka, ám a rocker srác reakciója mindent vitt!

Csak hogy lássátok, milyen bunkók az emberek.
Teletömött 52-os villamos, két, egymással szemben lévő szék. Az egyiken egy jó arcú, kedves öreg néni kuporog, a másikon egy nő a gyerekével az ölében.
A kisgyerek himbálja a lábát, és állandóan belerúg a néni térdébe. Az öregasszony egyre hátrébb húzódik, várja, hogy az anya mikor szól rá a kölyökre. De mivel ez nem történik meg, udvariasan megszólítja az anyát:

[

]

– Elnézést hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat, és ez már az én koromban nem tréfa, eltalál egy csontot, vagy egy eret, akkor az újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves szóljon rá.
– Mit akar? – kérdezi az anya -, én nem fogom egy ilyen öregasszony miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában! Foglalkozzon a saját dolgával, ne az én gyerekemmel!
A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes, tar frizura, feszülős gatya, bőr kabát, fülében üvölt a Tankcsapda) kiveszi a szájából a rágót, és a paraszt nő hajába gyönyörűen beledolgozza, majd halkan így szól:
– Na, engem se korlátoztak gyerekkoromban!

– facebook.com 

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/igaz-tortenetek/durvan-beszolt-a-neninek-a-bunko-anyuka

Continue Reading
Advertisement
To Top