Connect with us

Egyéb

12.22 A mai nap dátumának spirituális üzenete

12.22 A mai nap dátumának spirituális üzenete

Az Univerzumban minden rezgés, minden energia.

Az Univerzum gyakran számokkal üzen nekünk, a mai nap dátuma is különleges jelentőséggel bír. A mai pedig ezek közül is egy különleges alkalomnak számít, ugyanis legmagasabb szintű feltorlódó energia van jelen ezen a napon.

Értelmezzük sorban a mai 1222 számot. Az 1-es a számmisztikában a teremtés, a magabiztosság, és alkotás szimbóluma. Minden felsőbb hatalomtól eredő első lépést szimbolizálja az egyes. A mögötte feltorlódó kettesek úgynevezett triplázó erővel bírnak. A kettes jelentése a Föld és a Hold, a Lélek és a Test, én és te. Az egyensúlyi állapotot teremti meg a kettes az életünkben, ezért az egyensúlyra, békére vágyó emberek ezen a napon hatalmas energiát kaphatnak, ha beengedik az életükbe az univerzum rezgéseit, a mai nap lehet az első napja egy új magabiztos, boldogsággal és békével teli életnek.

12 -es szám rezgése és energiája:

Az ötös és a hetes szám összege a hét izraelita törzs száma. A szenvedés, áldozathozatal szimbóluma ami árán tanulhatunk, fejlődhetünk. 1 – Isten 2 -Lélek. 12 – Isten és lélek együtt, felismerni az Isteni szándékot, a mögöttes okot a dolgok fölött.

2-es szám rezgése és energiája:

A 22-es mester számA 22-es mester szám erejében és vonzóságában némiképp hasonlít a 11-eshez. Azonban, amíg a 11-es elsősorban a szellemi világgal foglalatoskodik, a 22-es vibrálásának fókuszában a fizikai, anyagi világ áll. Talán ezért is hivatkoznak gyakran “építőmesterként” a 22-esre. A modern numerológiában rendkívül erőteljes és hatékony, befolyása igen messze elér. E szám vibrálása alatt mesteri alkotások válnak lehetségessé. Birtokosától függően azonban nemcsak alkotni, hanem pusztítani is képes.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

Continue Reading

Ajanlo

To Top