Kapcsolat / Elérhetőségek

Egyéb

A kisfiú ajándéka egy csecsemő volt a karácsonyfa alatt. Amikor megtudja az igazságot, könnyekben tör ki..

A kisfiú ajándéka egy csecsemő volt a karácsonyfa alatt. Amikor megtudja az igazságot, könnyekben tör ki..

Ha te is testvérekkel nőttél fel, akkor tudod jól, hogy mennyit képes két vagy több gyermek rivalizálni figyelemért, elismerésért, jutalomért, stb. Szó szerint ki tudják akasztani egymást

 

Ugyanakkor a legnagyobb ajándék is lehetnek egymás számára. Ez az, amit egy pici baba, aki karácsonyhoz igen közel született, meg fog tapasztalni a jövőben. Bátyja, a 10 éves Owynn kortársaitól eltérően egészen más dolgot kért karácsonyra. A kívánságlistáján egy öcsi vagy hugica szerepelt.

Owynn szülei, Stacey és Adam mindig is két gyereket szerettek volna. Stacey 14 testvérrel nőtt fel, szóval tudja jól, mennyire fontos a testvéri kapcsolat. Habár 7 hosszú éven keresztül próbálkoztak, nem jött össze a második baba.

Stacey 5 vetélést élt át az első terhessége után és a lombik programmal sem jártak sikerrel. Hosszas tanakodást követően eldöntötték, hogy végigmennek az örökbefogadás rögös folyamatán és nem hagyják, hogy Owynn testvér nélkül nőjön fel.

Egy nap bemutatták őket egy fiatal nőnek, Kendrának, aki szerette volna örökbe adni gyermekét és a választása Stacey-re és Adam-re esett. Mivel szerettek volna nagy meglepetést okozni fiuknak, titokban tartották az információt.

Egy igazán óriási karácsonyi meglepetés

December 6-án Kendra életet adott egy tökéletesen egészséges kislánynak, Naylee-nek. December 8-án hozzájárulását adta, hogy Stacey és Adam hazavigyék a kicsit.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!