Connect with us

Egyéb

Válassz egy mandalát és tudd meg, milyen meglepő dolgokat árul el rólad!

Válassz egy mandalát és tudd meg, milyen meglepő dolgokat árul el rólad!

A mandala spirituális szimbólum a buddhizmusban és a hinduizmusban, amely a világegyetemet reprezentálja. Manapság mandalának számít minden komplex geometriai alakzatokból álló ábra, amely az univerzumot hivatott jelképezni.

 

Érdekes módon a mandalák egy ember személyiségéről is sokat elárulhatnak. Válassz a 6 közül egyet, amely a leginkább megszólítja a bensődet és tudd meg, hogy mit mond el rólad.

1) Nagylelkűség és erkölcs

Nagyot álmodsz és mindig a legjobbra törekszel. A legtöbb embernek nehezére esik kiigazodni rajtad és ezzel valójában te sem vagy másképp. Keményen dolgozol, és mindig arra törekszel, hogy jobbá tedd a világot. Sajnos kevesen értékelik az erőfeszítéseidet.

2) Vonzerő és igazságosság

Egyszerűen örömödet leled abban, hogy másokon segíts. A felelősségvállalást és a becsületességet nagyon komolyan veszed. Jó ember vagy, aki másokat inspirál, és mindig fényesen ragyog mások szemében.

3) Ész és megfontoltság

A gondolataid és ötleteid briliánsak, nagyszerű elme vagy. Eléggé bele forduló vagy és szeretsz egyedül lenni és filozofálgatni, olvasni. Ettől függetlenül nagyon jól érzed magad a hasonszőrűek és azok társaságába, akik folyamatosan nyitottak új ismereteket szerezni. Mindig igyekszel az elképzeléseid szerint cselekedni, még ha mások nem is értenek veled egyet.

4) Ravaszság és filozófia

Egy igazán különleges, páratlan személyiség vagy. Senki nem hasonlítható össze veled. Nagyon intuitív és kreatív vagy. Az egyetlen gond az, hogy kifejezetten érzékeny vagy és könnyen megbántódsz. A dolgokat tisztán látod, mind jó, mind rossz oldalukról.

5) Magabiztosság és fegyelem

Ragaszkodsz a “csináld magad” elvhez és ezért nagyon független is vagy. Csak magadban bízol és tudod, hogy hogyan őrizd meg a szellemi erődet. Teljes mértékben tudatában vagy annak, mit vársz el az élettől és készen állsz rá, hogy bármit elkövess azért, hogy elérd, amit kitűzöl magad elé. Az őszinteség az egyetlen dolog, amit elvársz másoktól.

6) Nemesség és érzékenység

Nagy a baráti köröd, hiszen nagyon jó vagy a kapcsolatok kialakításában és ápolásában. Aurád ragyog és az emberek jól érzik magukat a környezetedben. Nemes és érzékeny típus vagy, aki folyamatosan a személyisége fejlesztésén munkálkodik.

tudasfaja.com

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/valassz-egy-mandalat-es-tudd-meg-milyen-meglepo-dolgokat-arul/

Continue Reading

Ajanlo

To Top