Connect with us

Egyéb

Borzalmas: baltával ölt a budapesti nő. Ez állhatott a háttérben:

A féltékenység sajnos sokszor szül borzalmas tetteket, amiket az ember normál esetben nem követne el… Ez esetben a féltékenység végzetes következményekkel járt.

A Fővárosi Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette, illetve információs rendszer megsértésének vétsége miatt emelt vádat egy 41 éves nő ellen, vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozva, a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségének kizárása mellett. A vádlott jelenleg is letartóztatásban van.

A vádirat szerint a nő és a későbbi sértett férfi még 2017- ben ismerkedtek meg, majd összeköltöztek. A nő már a kezdetektől féltékeny volt a férfi családi és baráti kapcsolataira, és sokat vitatkoztak emiatt.

A nő ezen kívül még a férfi közösségi oldalát is feltörte, hogy elolvassa annak beszélgetéseit.

A férfi már a szakításon gondolkozott, a nő azonban mindent megtett, hogy ezt megakadályozza: hivatkozott többek között kitalált betegségre, terhességre, de azzal is fenyegetőzött, hogy véget vet életének.

 

Folyamatosan veszekedtek a nő féltékenysége miatt, és a vádlott egyre erőszakosabban viselkedett: 2021 januárjában baseballütővel támadt a férfira illetve beleharapott a sértett lábába is.

Ekkor a férfi nem tett feljelentést, de eldöntötte, hogy elköltözik a közösen bérelt lakásból. Mindezt nem jelentette be előre, de január 30-án, amikor a nő nem volt otthon, elköltözött.

A nő csak akkor tudta meg, mi történt, mikor hazaért a munkából. Telefonon hívta a férfit több ízben is, és elhívta egy személyes találkozóra, amibe a férfi végül belement. 2021 február 1. napján a korábban közösen bérelt lakásban találkoztak.

A találkozó során, pontosan nem ismert előzmények után, a vádlott rendkívüli brutalitással rátámadt a sértettre egy késsel és egy baltával.

A férfi a helyszínen életét vesztette, életét az azonnali orvosi segítség sem menthette volna meg.

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/borzalmas-baltaval-olt-a-budapesti-no-ez-allhatott-a-hatterben/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top