Connect with us

Egyéb

Albert Györgyi leírta az igazságot : férjem megölette velem a gyerekem

Albert Györgyi leírta az igazságot : férjem megölette velem a gyerekem

Albert Györgyi : férjem megölette velem a gyerekem 

Albert Györgyi a magyar televíziózás és újságírás kiemelkedő alakja volt, míg a szakmai élete szárnyalt, a magánélete romokban hevert, amiről Miért pont ők? – A férfiak fogságában című könyvében részletesen beszámolt.

[

]

Albert Györgyi ragyogó újságírói karriert tudhatott a magáénak, pályafutása során olyan világsztárokkal készített interjút, mint Paul Simon, John Travolta vagy Madonna, de az Oscar-díj átadóról is rendszeresen tudósíthatott. Ám a fényes karrier mellett tragikus magánélet jutott neki.

 Élete során depresszióval, pánikbetegséggel, anorexiával és alkoholfüggőséggel is küzdött, több alkalommal próbált önkezével véget vetni az életének. 

A magánéleti válságait megalapozták szerelmi tragédiái, amelyekből jócskán kijutott neki. 17 éves volt, amikor szerelmes lett egy nála 20 évvel idősebb magyar külkereskedőbe, akitől mindenki óva intette, Györgyi mégis kitartott a férfi mellett. Az évek során azonban kiderült, hogy a férj valójában egy erőszakos ember, aki tettlegességig kimutatta borzasztó féltékenységét.

“Az első férjem a semmiért képes volt kékre zöldre verni, a második megölette velem a gyerekem”

– írta a Miért pont ők? – A férfiak fogságában című könyvében az újságíró, akinek második házassága sem volt boldog és kiegyensúlyozott.

A cikk forrása: https://minden-egyben.com/hirek/albert-gyorgyi-leirta-az-igazsagot

Albert Györgyi leírta az igazságot : férjem megölette velem a gyerekem

Albert Györgyi tragikus magánéletről könyvében vallott őszinténFORRÁS: ORIGO

A férfi, akibe beleszeretett egy nős színész, rendező és színházigazgató volt, aki elhagyta családját, hogy Györgyivel lehessen. Összeházasodtak, majd a férfi kijelentette, hogy ő nem akar gyermeket. Az öt évig tartó házasságuk során hétszer esett teherbe Györgyi, de a férj végig kiállt amellett, hogy nem akar családot alapítani vele.

[

]

 “Az első együttlétünkkor megfogantam. Életemben először. Az abortuszomat gyilkosságnak fogtam fel. Potyogtak a könnyeim, mert éreztem, hogy kétszeresen öltem. A kisbabánk mellett a szerelmünket is meggyilkoltam”

– írta könyvében Györgyi.

Ezt követően az újságíró élete megpecsételődött, ugyan még két alkalommal megházasodott, de egyik sem húzta ki őt a gödörből, amibe végleg belesüllyedt. Negyedik férjével ugyan örök szerelmet esküdtek egymásnak, de már nem volt alkalmuk hosszú ideig megélni az együttlétet.

2008. október 3-án, egy televíziós műsorba volt hivatalos, amikor váratlanul elaludt a taxiban és örökre lehunyta a szemét. Halálát légzési és vérkeringési elégtelenség miatt kialakult szívelégtelenség okozta. Mindössze 44 éves volt – írja a Blikk.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/albert-gyorgyi-leirta-az-igazsagot/2

Continue Reading
Advertisement
To Top