Kapcsolat / Elérhetőségek

Egyéb

Albert Györgyi leírta az igazságot : férjem megölette velem a gyerekem

Albert Györgyi leírta az igazságot : férjem megölette velem a gyerekem

Albert Györgyi : férjem megölette velem a gyerekem 

Albert Györgyi a magyar televíziózás és újságírás kiemelkedő alakja volt, míg a szakmai élete szárnyalt, a magánélete romokban hevert, amiről Miért pont ők? – A férfiak fogságában című könyvében részletesen beszámolt.

[

]
Albert Györgyi ragyogó újságírói karriert tudhatott a magáénak, pályafutása során olyan világsztárokkal készített interjút, mint Paul Simon, John Travolta vagy Madonna, de az Oscar-díj átadóról is rendszeresen tudósíthatott. Ám a fényes karrier mellett tragikus magánélet jutott neki.

 Élete során depresszióval, pánikbetegséggel, anorexiával és alkoholfüggőséggel is küzdött, több alkalommal próbált önkezével véget vetni az életének. 

A magánéleti válságait megalapozták szerelmi tragédiái, amelyekből jócskán kijutott neki. 17 éves volt, amikor szerelmes lett egy nála 20 évvel idősebb magyar külkereskedőbe, akitől mindenki óva intette, Györgyi mégis kitartott a férfi mellett. Az évek során azonban kiderült, hogy a férj valójában egy erőszakos ember, aki tettlegességig kimutatta borzasztó féltékenységét.

“Az első férjem a semmiért képes volt kékre zöldre verni, a második megölette velem a gyerekem”

– írta a Miért pont ők? – A férfiak fogságában című könyvében az újságíró, akinek második házassága sem volt boldog és kiegyensúlyozott.

A cikk forrása: https://minden-egyben.com/hirek/albert-gyorgyi-leirta-az-igazsagot

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!