Connect with us

Mindennapok

Drámai hír érkezett! Sírva búcsúznak Schobert Norbi rajongói!

Drámai hír érkezett! Sírva búcsúznak Schobert Norbi rajongói!

Drámai hír érkezett! Sírva búcsúznak Schobert Norbi rajongói!

Bezárt a Kígyó utcai Norbi Update bolt is

Újabb áldozatot szedett Szegeden a rezsiválság, szeptember végén 15 év működés után végleg bezárt a Kígyó utcai  üzlet. Mint ükben írták, mindig szeretettel fognak visszaemlékezni a nagyszerű másfél évtizedre.

[

]

“Köszönjük, hogy mindig számíthattunk Rátok és hozzájárultatok a boltunk sikereihez. Mindig szeretettel fogunk visszaemlékezni erre a számunkra is nagyszerű időszakra” – írták ukon a bolt üzemeltetői. A Kígyó utcai Proko Travel szomszédságában 15 éve megnyitott shop és pékség a Norbi Update franchise részeként működött, Szegeden rajtuk kívül a Rókusi körúti Tesco Extra-ban van még hasonló üzlet.

Megszólalt Schobert Norbert az Update-bolthálózat helyzetéről. A nevével fémjelzett üzletek közül egyre több húzta le a rolót az elmúlt napokban, de Norbi szerint nincs ok az aggodalomra.

„Csak logisztikai átállás van! Semmi más nincs a cég életében. Jövő héten el fogok mindent mondani. Itt egy logisztikai átállás van, semmi gond nincsen. Nem csak Update, nagyon sok bolt bezárt Magyarországon, sajnos” – nyilatkozta

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/dramai-hir-erkezett-sirva-bucsuznak

Continue Reading

Ajanlo

To Top