Connect with us

Mindennapok

3 csillagjegy, akikkel csúnyán elbánik az élet 2023 januárjában

3 csillagjegy, akikkel csúnyán elbánik az élet 2023 januárjában

A 2022-es év vége egyáltalán nem könnyű senki számára sem, akár az anyagiakat, akár más dolgokat veszünk figyelembe, így sokan tartanak attól, vajon mi vár ránk 2023-ban.

 

Az asztrológiai előrejelzések alapján lesz 3 csillagjegy, akik számára nem sok jót tartogat majd az új év első hónapja, nekik kifejezetten rossz időszak veszi majd kezdetét az életükben.

Lássuk, kik ők!

Oroszlán

Az Oroszlán januárban ne számítson megbízható társra, ugyanis az a személy, aki a legközelebb áll hozzá, ellene fordul majd. Aki egyik pillanatban még szerette, a másik pillanatban hirtelen az ellensége lesz, ez pedig nagyon megviseli majd az Oroszlánokat.

A miértekre nem találnak majd választ és hamar szembesül a szörnyű valósággal, hogy új életet kell kezdenie, mert visszaút már nincs. Megerősödik majd olyannyira, hogy nem hagyja majd senkinek, hogy játszanak az érzéseivel, de számítson rá, hogy ez az időszak lelkileg nagyon megbetegíti majd.

Próbáljon meg töltekezni és tanulni ebből az időszakból, ne hagyja magát még inkább a földbe tiporni, szánja magára ezt az időt és készüljön fel valami sokkal jobbra.

Rák

A Rákok munkahelye teljesen a feje tetejére áll januárban, ez pedig mások hibájának lesz köszönhető.A helyzet annyira eldurvulhat, hogy akár a kirúgás szélére is kerülhet.

Mindenképp beszéljen a főnökével és tisztázza a helyzetet, ne helyezzen tovább másokat maga elé, most az egyszer mondja el az igazat a meglátásairól és arról, hogy ki miatt alakult ki ez a helyzet.

A Ráknak két választása van: Vagy megteszi ezt, tisztázza magát és folytatja tovább az életét, vagy a homokba dugja a fejét és hagyja, hogy az élete teljesen felboruljon.

Skorpió

Családon belül egy nagy vita van kibontakozóban, ami nem oldódik majd meg egyhamar, hanem egyre csak sokasodik majd. Ha sor kerül erre a konfliktusra, ne állj bele, vonulj kicsit félre, hagyd lecsitulni az indulatokat és az érzelmeket és csak utána, tiszta fejjel ülj le megoldani.

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/3-csillagjegy-akikkel-csunyan-elbanik-az-elet-2023-januarjaban/

Continue Reading

Ajanlo

To Top