Connect with us

Mindennapok

Ez vár rád év végéig csillagjegyed szerint

Ez vár rád év végéig csillagjegyed szerint

Az év vége mindig sok izgalommal jár, hiszen nem csak az ünnepi készületekbe fektetünk sok energiát, de ilyenkor próbáljuk elintézni pár nap alatt, amit egész évben elmulasztottunk. Nézzük, melyik csillagjegy mivel kell megbirkózzon még decemberben!

 

 

Kos, nagy eséllyel szakítás vár rád!

Nem áll túl jól a szénád, ami az érzelmi életedet illeti. Rájössz, hogy egyáltalán nem találod önmagad ebben a kapcsolatban, és jobb, ha minél hamarabb kiszállsz belőle.

Bika, házasság a láthatáron!

Mind az érzelmi, mind pedig a szakmai életed felfelé ível. Egy olyan személlyel fogsz megismerkedni, akinek a segítségével szakmai sikereket érhetsz el, de az is lehet, hogy ő lesz a nagy Ő számodra.

Ikrek, gyökeres változás!

Különleges tapasztalatokban, és érzelmekben lesz részed, melynek hatására teljes mértékben megváltozik az életed. Mások is meg fogják állapítani, hogy mennyire megváltozott a viselkedésed, ami egyáltalán nem biztos, hogy negatív.

Rák, szerencsére fel!

Fizetésemelés, vagy nagyobb juttatásokra számíthatsz az év végén, de alapjában véve minden területen szerencsés leszel!

Oroszlán, új munkahely a láthatáron!

Belefáradtál a mostani munkádba, és úgy érzed, hogy egy kis levegőváltozásra van szükséged. Nézd a pohár tele oldalát, és hagyd, hogy magával sodorjon a változás, ne aggódj!

Szűz, radikális döntések!

Úgy döntöttél, hogy eljött az ideje, hogy kezedbe vedd az életed! Kiiktatod azokat a kapcsolataidat, akik csak negatív energiával bombáznak. Az is lehet, hogy új lakásba költözöl!

Mérleg, vigyázz a pénzedre!

Az egész évben nem voltál szerencsés az anyagiak terén, de most, az év utolsó hónapjában egy elég nagy pénzügyi veszteségre kell számítanod.

Skorpió, beérik az eddigi munkád gyümölcse!

Hét éve vársz erre a pillanatra! Már-már kezdted elveszíteni a hitedet, és nem reménykedtél abban, hogy jóra fordulnak a dolgok. December azonban meghozz a legnagyobb ajándékot, az elismerést!

Nyilas, sok szenvedés!

Sok akadállyal kell szembenézned ebben a hónapban, de, ha meg is botlasz, igyekezz felemelt fejjel felállni. Tudod, az élet megy tovább, és minden rossz után csak valami jó jöhet!

Bak, változások várnak rád!

Olyan változásokat fogsz megtapasztalni, melyek teljesen idegenek tőled. Kezdetben kissé megijedsz, de próbáld megőrizni az egyensúlyod!

Vízöntő, sok energiával fogsz feltöltődni!

Az évvégi számvetés, és a hajrá nagyon sok energiádat felemészti, ezért pont jól fog jönni az a kis plusz pozitív energia, amit decemberben fogsz kapni.

Halak, készülj fel az átverésre!

Vagy a partnered, vagy a barátaid közül valakiben nagyot fogsz csalódni. Bár nem lehet teljes mértékben felkészülni az ilyen helyzetekre, de próbálj meg erős maradni!

tudasfaja.com

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

A cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/ez-var-rad-ev-vegeig-csillagjegyed-szerint/

Continue Reading

Ajanlo

To Top