Connect with us

Mindennapok

Leleplezték őket ! Kiderült a titok! Nem titkolják tovább! Végre együtt: Fodor Zsóka és Várkonyi András kapcsolata többé nem titok

Leleplezték őket ! Kiderült a titok! Nem titkolják tovább! Végre együtt: Fodor Zsóka és Várkonyi András kapcsolata többé nem titok

Leleplezték őket ! Kiderült a titok! 

Nem titkolják tovább! Végre együtt: Fodor Zsóka és Várkonyi András kapcsolata többé nem titok

[

]

Fodor Zsóka és Várkonyi András duója a Barátok köztben nyújtott szerepüknek köszönhetően vált igazán ikonikussá, de nem szabad elfelejteni, hogy már a népszerű sorozat megkezdése előtt és azóta is igaz barátságot ápoltak, melynek részleteiről most a TV2 Mokka című műsorában meséltek.

“Mi mindig haverok voltunk, mi mindig jóbarátok voltunk, semmiféle nő férfi kapcsolat föl sem merült”

 – kezdte a beszélgetést Zsóka, akitől András vette át a szót.

“1970, azt hiszem akkor volt az első olyan bemutató amikor együtt játszottunk. Onnan datálódik a dolog, aztán különböző városokban találkoztunk és hát a szinkron volt a hosszabb táv, egészen addig, amíg ki nem választottak minket a Barátok köztbe”

 – mesélte a közös történet kezdetéről a színész, annak titkát azonban, hogy mi okozhatta ezt a jó kapcsolatot már kolléganője árulta el.

Azért vagyunk mi ennyire jó barátok x éve, mert én elkezdek egy verset, egy gondolatot, egy sztorit, be tudja fejezni. Mi rengeteget járunk együtt fellépni, közös műsoraink vannak, de sosem unatkozunk, mert mindig a múltunkból olyan jó történeteket kaparunk elő és olyan jókat röhögünk”

 – mondta hatalmas mosollyal az arcán Zsóka.

A két jóbarát jelenleg nem csak a magánéletben ápol kiváló viszonyt, de a színpadon is újra együtt játszanak. A rajongók az Örök szerelem című darabban láthatják őket ismét egymás oldalán, melybe természetesen a jól ismert régi energiájukat is belecsempészik.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/lelepleztek-oket-kiderult-a-titok-nem

Continue Reading
Advertisement
To Top