Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Mészáros Lőrinc fizethette ki az elhunyt mentős családjának teljes hitelét.. Le a kalappal, ez szép volt Lőrinc!

Mészáros Lőrinc fizethette ki az elhunyt mentős családjának teljes hitelét.. Le a kalappal, ez szép volt Lőrinc!

Rengeteg ember fogott össze határon innen és túl, hogy segítsen a nemrég 47 évesen elhunyt mórahalmi mentős családjának. Egy nap alatt 3 millió forint gyűlt össze, majd a Rádió 1 Balázsék című műsorában elmesélt történetet hallva egy, a neve elhallgatását kérő üzletember az egész hitelállományt magára vállalta, ami ékes bizonyítéka annak, hogy bizony vannak még jó emberek a világban.

Gera Zsolt, a Mórahalmi Mentőállomás vezetője, egyben az adománygyűjtés kezdeményezője közösségi oldalán azt írta, hogy amikor megtudták, hogy elvesztették egy bajtársunkat összetörtek, de az utolsó erőjükkel is azon kezdtek el dolgozni, hogy a feleségének és gyermekeinek segíteni tudjanak a bajban. Ekkor kértek összefogásra mindenkit.

[

]
HATALMAS MEGMOZDULÁS HATÁRON INNEN ÉS TÚL

“Minden követ megmozgattunk annak érdekében, hogy kollégánk családjának segíteni tudjunk, hogy vissza adhassuk a reményt. Amikor elindult a kezdeményezésünk egy célunk volt, enyhíteni a terheket. Amikor megláttuk milyen gyorsan és mekkora mértékben emelkedik az összeg a bankszámlán a hideg kirázott minket. Egymás vállát veregettük az állomáson és tudtuk, hogy sikerülni fog” – írja Gera Zsolt közösségi oldalán, majd hozzátette, hogy rengeteg ember fogott össze határon innen és túl, hiszen olyan mértékű összefogás vette kezdetét, amire senki sem számított.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/meszaros-lorinc-fizethette-ki-az-elhunyt-2

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!