Connect with us

Mindennapok

Kiderült az igazság! Ez történt Árpa Attila és választottja között A Nagy Ő után

Forrás: TV2

Hétfőn ért véget A Nagy Ő című társkereső reality a TV2-n, amelyben Árpa Attila a tizenkilenc hölgyből végül Timit választotta társául. A műsorral együtt azonban a románc is véget ért. A kialakult vonzalom ellenére, a pár békében vált el egymástól, és a mai napig beszélnek.

Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak Árpa Attila és választottja, Timi, amelyben először beszéltek arról, hogyan alakult a kapcsolatuk A Nagy Ő felvételei után.

– Ez a műsor egy kaland volt nekünk, egy romantikus mese és igenis voltak valódi érzelmek ebben a folyamatban. A végén, amikor Toscanaban ott álltunk és néztük a tájat, akkor viszont nem csak a műsor ért véget, hanem ez a romantikus mese is. Mint egy happy end – fogalmazott Árpa Attila. – Az, hogy most a való életben ennek nem lett folytatása, annak vannak különböző okai, de nem biztos, hogy azokat meg akarjuk osztani.

– Nem váltunk el haraggal, jó a kapcsolatunk. Néha beszélünk, sőt, azóta a színházban is megnéztem Attilát – árulta el Timi, majd Attila humorosan megjegyezte, hogy a lány a darab után már nem várta meg.

Az izgalmas és kalandokkal teli műsor nem csak élményeket adott a színésznek, hanem egy felfedezést is. Attila két évvel ezelőtt meglepő vallomást tett: nárcisztikus szociopatának nevezte magát. A műsor forgatása alatt azonban elbizonytalanodott ezzel a diagnózissal kapcsolatban.

A cikk forrása: http://eztnezd.net/kiderult-az-igazsag-ez-tortent-arpa-attila-es-valasztottja-kozott-a-nagy-o-utan/

Continue Reading
Advertisement
To Top