Connect with us

Mindennapok

Nehéz év után még ez is! Megrázó vallomást tett Szabó András Csuti

Nehéz év után még ez is! Megrázó vallomást tett Szabó András Csuti

Ebből sok minden kiderül.

Szabó András Csuti mögött rendkívül nehéz év áll, sok családi tragédián van túl, egyik napról a másik “széthullott” a mindennapi megszokott élete. Edinával való válásuk bejelentése után, nagyon sokáig nem tudta feldolgozni, hogy minden megváltozik és a gyerekek már nem lehetnek úgy a mindennapjai része mint azelőtt.

Itt a december azonban amikor minden a szeretetről és a családról szól, így ez még nehezebb lesz majd az üzletember számára, hiszen nyilván a gyerekek majd édesanyjukkal és újdonsült párjával G.w.M-el is fognak időt tölteni ezeken a napokon.

Csutinak azonban még nem sikerült ráhangolódnia az ünnepekre hiszen rengeteg a munkája, de gyermekei éltetik ebben az időszakban is.

“Nem pörögtem még rá a karácsonyra, a ház külsejét már feldíszítettem, de még a belsejének és a kertnek várnia kell. Csütörtökig még forgatok, utána azonban teljes erőmmel belevetem magam a készülődésbe. A gyerekekkel írtunk levelet a Mikulásnak és a Jézuskának is, és én is már jó ideje gyűjtöttem az ötleteket az ajándékokra” – mesélte az üzletember.

A cikk forrása: https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/szabo-andras-csuti-karacsony/f3tq7fg

Continue Reading

Ajanlo

To Top