Connect with us

Mindennapok

Döntött a Bíróság, évekre börtönbe kerül Lagzi Lajcsi

Fotó: Reggeli

Kihirdették az ítéletet szerdán Galambos Lajos áramlopási ügyében. Másodfokon súlyosbították az ítéletet, börtönbüntetést kapott, írta meg a Blikk.

Galambos Lajost 2015 óta vádolják nyolc társával együtt víz-, gáz- és áramlopással. A zenészre első fokon tavaly szeptemberben 2 év 10 hónap börtönbüntetést szabtak ki, emellett három évre eltiltották a közügyektől, továbbá pénzbüntetést kapott, illetve 11 milliós vagyonelkobzást is elrendelt a bíróság. Az ügyészség azonban súlyosítást kért.

A Budapest Környéki Törvényszéken szerdán Galambos Lajos nem jelent meg. Ott volt viszont a trombitaművész korábbi felesége, Boglárka. Ő másodrendű vádlott az ügyben: bár elsőfokon felmentették, az ügyészség fellebbezett, letöltendő szabadságvesztést kérve rá. Az asszony az utolsó szó jogán annyit mondott, hogy nem bűnös, és arra kérte a bíróságot, mentsék fel a vádak alól.

Galambos Lajos másodfokon lopás és egyéb bűnök elkövetése miatt 3 év hat hónap börtönbüntetést kapott, a közügyektől pedig 4 évre tiltottak el. Emellett több mint 4 millió forintot és további bűnügyi költségeket kell megfizetnie.

A vádlottak védőügyvédjei fellebbeztek a bíróság döntése ellen.
A trombitaművész korábbi feleségét, Boglárkát azonban másodfokon is felmentette a bíróság.

A cikk forrása: http://eztnezd.net/dontott-a-birosag-evekre-bortonbe-kerul-lagzi-lajcsi/

Continue Reading

Ajanlo

To Top