Connect with us

Mindennapok

8 évvel ezelőtt sétált be az X-faktorba Csobot Adél! Emlékszel még rá? Íme az első produkciója:

Fotó: Sajtóklub

Csobot Adél karrierje 2012-ben, az X-Faktor színpadán indult és a válogatók után az Élő Show-ban Malek Miklós mentoráltjaként bizonyíthatott. Végül 3. helyezést ért el a tehetségkutató 3. évadában, onnan pedig szépen ívelt felfelé a karrierje. 2021-ben pedig mentorként segítette a jelentkezőket.

Csobot Adél, alig volt 18 éves, amikor az X-Faktor színpadára állt, most pedig, nyolc évvel később nemcsak sokat foglalkoztatott híresség, de kétgyermekes anyuka is.  „A mai napig azt gondolom, hogy az életemnek valamennyire a színpadról kell szólnia, hiszem, hogy van ott dolgom, és szeretném, ha valamilyen formában még sokáig ott állhatnék… Az elsők természetesen a gyerekeim és a családom, de én nem hiszek a választásban. Azt gondolom, hogy ideális esetben tökéletesen megfér és működik egymás mellett egy harmonikus család és egy jól megszervezett munka vagy karrier” – mondta az NLC-nek az énekesnő egy évvel ezelőtt.

A cikk forrása: http://eztnezd.net/8-evvel-ezelott-setalt-be-az-x-faktorba-csobot-adel-emlekszel-meg-ra-ime-az-elso-produkcioja/

Continue Reading

Ajanlo

To Top