Connect with us

Mindennapok

Lakatos Márk megszólalt a kirúgásáról. Azt mondták az öltözőben, hogy akkor köszönjük szépen, ennyi volt

Fotó: RTL Klub

Lakatos Márk bevallotta, számítottak arra, hogy valakinek mennie kell a Reggeliből, de azt nem gondolta, hogy neki.

A RTL két héttel ezelőtti közleményében megosztotta a nyilvánossággal, hogy Lakatos Márk már nem tagja a Reggeli csapatának. A döntés derült égből villámcsapásként érte a hír a stylistot, aki ennek ellenére szépen akart elbúcsúzni a csatornától.

Lakatos Márk a Blikknek elmondta, felvolt arra készülve, hogy valakinek távoznia kell, ugyanis nemrég két új arc is érkezett, de nem gondolta, hogy ő lesz az. A stylist úgy gondolta, hogy ő az egyik legjobb. A műsorvezető éppen az egyik újonccal, Tihanyi Péterrel dolgozott együtt, amikor közölték vele a hírt.

Az egyik újonccal, az Éjjel-nappal Budapest című sorozatból ismert Tihanyi Péterrel még vezetett közösen adást, éppen az után mondták meg neki, hogy a továbbiakban nem számítanak rá műsorvezetőként.

„Derült égből villámcsapás volt az, amikor a műsor végén azt mondták az öltözőben, hogy »akkor köszönjük szépen, ennyi volt«.”

Azt is elmondta, hogy a döntéssel kapcsolatban nincs benne tüske, az azonban nem igazán tetszett neki, ahogy a hírt közölték vele.

„Négy és fél év után ezt lehetett volna másképp is csinálni. Az volt a jó, hogy mivel nem kerültem saját magam alá, tudtam valami olyan erőt képviselni, amire reagált a ház is, és ebből sikerült olyan kompromisszumos, szép búcsút csinálni, amit szerintem alanyi jogon, amúgy is megérdemeltem volna” – mondta.

A cikk forrása: http://eztnezd.net/lakatos-mark-megszolalt-a-kirugasarol-azt-mondtak-az-oltozoben-hogy-akkor-koszonjuk-szepen-ennyi-volt/

Continue Reading

Ajanlo

To Top