Connect with us

Mindennapok

Emlékszel még VV Ágicára? Csodálatosan átalakult, hogy alig ismerünk rá: lélegzetelállítóan jó nő lett, megnövesztette a haját! Soha nem volt még ilyen szépséges, pedig lassan húsz év telik el a VV3 óta (Képek a cikkben)

A Való Világ 3. szériájának egyik legkarakteresebb játékosa volt az egyenes és karakán szőkeség: ami a szívén, az a száján, és ebből számos konfliktusa is támadt…

Ami azonban sokak számára még emlékezetesebbé tehette VV Ágicát, az az akkori villa népszerű ügyeletes szépfiújával, VV Leóval kialakuló szerelme.

Ágica egyike volt azoknak a valóság show hősöknek, akik kapcsolatban maradtak a média világával: számos műsorban feltűnt azóta is, példának okáért a TV2 Édes élet című show-jában, az Ezek megőrültek, vagy éppen a Farm VIP című műsorban.

2013-ban kisfia is született, aki le sem tagadhatná, hogy ki az édesanyja, és Ágica érthető módon igencsak büszke rá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ági Szögeczki (@szogeczkiagi) által megosztott bejegyzés

Ágica valóság shows szereplése óta már többször gyökeresen megváltoztatta a stílusát, de a legutóbbi változás szerintünk fantasztikusan áll neki. Mintha el sem telt volna az a tizennyolc (lassan már tizenkilenc) év a VV3 óta. Íme:

Fotók forrása: Instagram.com – Szögeczki Ági

Neked mi a véleményed?

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is láthassák Ágica csodálatos átalakulását!

Ágicának további sok boldogságot és sikert kívánunk az életben!

Forrás

 

A cikk forrása: https://tudnodkell.info/emlekszel-meg-vv-agicara-csodalatosan-atalakult-hogy-alig-ismerunk-ra-lelegzetelallitoan-jo-no-lett-megnovesztette-a-hajat-soha-nem-volt-meg-ilyen-szepseges-pedig-lassan-husz-ev-telik-el-a-vv3-o/

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top