Connect with us

Mindennapok

Megtörte a csendet Zámbó Krisztián: Nem Jimmy mellé temetik Anna nénit

Fotó: Life TV

A Bors azt írja, hogy Zámbó Krisztiánt teljesen összetörte nagymamája halálhíre. Az énekes ugyan tisztában volt vele, hogy közel lehet az idő, amikor neki és családjának el kell engedniük a 96 éves asszony kezét, de mindannyian abban reménykedtek, hogy van még egy kis idejük együtt. Anna néni unokája most a Borsnak idézte fel utolsó beszélgetésüket.

„Kedvesem mondta el, hogy a mamám nincs többé”

– Három, talán négy nappal ezelőtt hívtam őt fel, és csak most kezdem megérteni, hogy mit is jelentettek az utolsó, hozzám intézett szavai. Tulajdonképpen elbúcsúzott, de én akkor elhessegettem ezt a gondolatot és megígértem neki, hogy a napokban meglátogatjuk őt Zsuzsikával. Éppen mára terveztük, hogy felugrunk… Szerdán éppen aludtam, amikor a kedvesem felébresztett, és elmondta, hogy a mamájom (Krisztián így hívta – a szerk.) nincs többé.

Nem a fia mellé temetik

– Tudom, sokan felteszik most a kérdést, hogy “mamájom” vajon apu mellett nyugszik-e majd. Nos, azt egyelőre nem szeretném elmondani, hogy pontosan hol búcsúzunk majd el tőle, mert a családdal közösen döntjük majd el, hogy nyilvános lesz-e temetése, de annyit mondhatok, hogy nem Csepelen lesz a nyughelye – írja a lap.

A férje mellett szeretett volna örök békére lelni, és természetesen a család teljesíti az akaratát. Mariettával már beszéltünk erről pár szót, és azt kérte, hogy énekeljem majd el azt a dalt, amit aputól a legjobban szeretett. Ez pedig a Nézz le rám, ó Istenem – árulta el Krisztián a Borsnak.

A cikk forrása: http://eztnezd.net/megtorte-a-csendet-zambo-krisztian-nem-jimmy-melle-temetik-anna-nenit/

Continue Reading

Ajanlo

To Top