Kapcsolat / Elérhetőségek

Egyéb

Emlékszel még VV Milóra? Nagyon durva karriert futott be a harmadik évad győztese

Emlékszel még VV Milóra? Nagyon durva karriert futott be a harmadik évad győztese

Szegediek a világ körül: egy deszki fiú, aki valóságshow sztárból filmrendező lett, és forgatásai során megjárta Afrika legszegényebb helyeit!

VV Milo, azaz Gyukin Milovan neve közel két évtizeddel ezelőtt, 2004-ban vált ismertté a Való Világ című valóságshownak köszönhetően.

[

]

A félig szerb, félig magyar származású deszki fiatal fél év után győztesként távozott a villából, s azon kevesek közé tartozik, aki az ott szerzett tapasztalatait és ismertségét kihasználva megtalálta saját útját a világban, s átállva a kamera másik oldalára filmrendezőként teljesedett ki. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Milovan Gyukin (@miloone1) által megosztott bejegyzés

MILO VIZSGAFILMJÉT AFRIKÁBAN FORGATTA

Milo a budapesti, Réz András nevéhez köthető, Werk Akadémián folytatta tanulmányait, rendező szakirányon. Itt elsajátíthatta a szakma alapjait a forgatókönyvtől a vágásig, a képalkotáson, a gyártásszervezésen, a dramaturgián, a filmhangon keresztül egészen a színészvezetésig mindent. Mivel ő maga is árva – tizenévesen veszítette el a szüleit – nem volt kérdés számára, hogy vizsgafilmje témájában is ebbe az irányba induljon el. Így hozta a sors, hogy Afrikában, egy olyan helyen, ahol alapjáraton óriási a szegénység és a nyomor, készíthette el dokumentumfilmjét. A film ezt követően elnyerte a szakma és a közönség elismerését, sőt, a budapesti Toldi Moziban bemutatásra is került, ahol a vetítésen résztvevő Afrikáért Alapítvány elnökének annyira megtetszett a produkció, hogy felkérte Milót az alapítvány kampányfilmjeinek forgatására.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!