Kapcsolat / Elérhetőségek

Mindennapok

Drámai hírelk! Itt az igazság Bruce Willis autóbalesetéről és a haláláról!

Drámai hírelk! Itt az igazság Bruce Willis autóbalesetéről és a haláláról!

Meghalt Bruce Willis, felesége karjaiban hunyt el – mocskos álhírek terjednek a színész haláláról

Bruce Willis halálhíre kereng az interneten, de ne dőljetek be neki!

[

]
Bruce Willis visszavonult a színészkedéstől, miután diagnosztizálták nála azt a betegséget, ami miatt a memóriájával és a beszédével is nagyon komoly problémái lehetnek. Az afáziával küzdő világsztár most minden idejét a családjával tölt, de olykor-olykor érkeznek friss információk az állapotáról. Nem is olyan rég Sylvester Stallone beszélt arról, hogy van most a színész, és nem tudott jó hírekkel szolgálni.

Bár Bruce Willis komoly betegséggel küzd, azért életveszélyben nincsen szerencsére. Ennek ellenére valami okból kifolyólag az ő haláláról kerengenek álhírek a közösségi médiában. A Promotions egyik olvasója hívta fel a figyelmünket arra, hogy különböző kamuoldalakon arról írnak, hogy a színész meghalt a kórházban, felesége karjai között. Persze ahogy rákattint az ember a cikkre, rögtön szembesül azzal, hogy ez nem igaz.

„Bruce Willis utolsó pillanatai a kórházban, szerelme karjai között halt meg…ezt olvasni több helyen is a Facebookon, de senki ne dőljön be neki!!! Bruce Willis még mindig él, és száradjon le a keze annak, aki ilyet merészelt tenni, és ezt meri terjeszteni az interneten!!!”

– írta felháborodva olvasónk, aki úgy látta meg ezt az álhírt, hogy az egyik ismerőse megosztotta a saját Facebook-idővonalán.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/dramai-hirelk-itt-az-igazsag-bruce-willis

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Continue Reading
Fel!