Connect with us

Mindennapok

Kulcsár Edina a színfalak mögött omlott össze, és tört ki zokogásban

Kulcsár Edina a színfalak mögött omlott össze, és tört ki zokogásban

Kulcsár Edina egy hófehér (és nem olcsó) Porschét kapott a kedvesétől G.w.M.-től ajándékba, amellyel büszkén pózol a közösségi oldalán.

Anélkül, hogy részleteznénk, mennyi az ára most egy ilyen autónak, sajnos mostanság tény, hogy a földi halandónak sokszor idegeskednie kell a napi bevásárlás és a rezsi miatt is..

A hozzászólásokban sokan  éles kritikákat is fogalmaztak meg többen a viselkedésével kapcsolatban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés

Amikor Csutival voltál együtt, sokkal szimpatikusabb voltál.

Múltkor a Palikék világában azt nyilatkoztad, nem számít a pénz, közben tetőtől-talpig Gucci és világmárkás ruhában mondtad ezt.

Most pózolsz a Porscéval, miközben Magyarországon ilyen árak mellett sok család azt sem tudja karácsonykor, mit tesz, vagy egyáltalán tud-e tenni bármit is a gyerek elé az asztalra.

Nem sajnáltam soha senkitől semmit, sem irigyeltem mielőtt kapnám az ívet. Lehet, hogy nem felejtetted el honnan jöttél, de a pénz, a csillogás, a luxus kezd téged egy teljesen más irányba elvinni” – írta felháborodva az egyik kommentelő, aki szerint Kulcsárék túlzásba viszik a luxussal való dicsekvést.

[

]

Ahhh…már értjük, mit jelentett, hogy más a szeretetnyelvetek Csutival és ezért lett vége-írta egy másik hozzászóló, aki szintén Kulcsár volt férjéről szóló nyilatkozatát hozta fel arra utalva, hogy Kulcsár elég anyagias lett.

A hozzászólók jelentős része – feltehetően emiatt – nem érezte úgy, hogy mutogatni kellene most ezt a – különben csodálatos – autót:

„Mi lett volna ha megtartod magadnak/magatoknak az örömöt? Meg az előtte lévő 3 szatyor ruhát, amit végre megkaptál?

Te tényleg elfelejtetted, honnan jöttél, és hogyan nőttél fel, de talán pont ezért váltál most egy ilyen emberré. Mélységes csalódás vagy.

És hidd el, senki nem irigykedik rád, vagy vágyna a Gucci kabátra, meg az új autódra. Mindenki sajnál, hogy mi lett belőled.

Elgondolkodsz egyébként, milyen időszak van most az átlagember életében? Hogy gyomorgörccsel megy bevásárolni?

És te milyen bicskanyitogató stílusban teszed magad? Naggggyon durva vagy”

„Igazi polgárpukkasztás, gratulálok! Csak így tovább…” – írja egy másik hozzászóló.

Te mit gondolsz az autóról és Edina gesztusáról? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

JÖHET MÉG EGY CIKK ?

Magyarország legszebb nője, Kulcsár Edina smink nélkül megmutatta magát. Többen nem ismerték fel, és átverést kiáltottak

Elfedi az apró bőrhibákat, kiemeli az előnyös vonásokat; a smink évszázadok óta a nők egyik legnagyobb fegyvere, amit lehet okosan használni és persze túlzásba is vinni. Megszokott, hogy a sztárvilágban mindig, minden a csillogásról, a szépségről szól. 

Alábbi magyar sztárjaink azonban többször bebizonyították, hogy nemcsak maszkkal az arcukon, hanem smink nélkül, természetes külsővel is gyönyörűek – ezzel a bátor kiállással pedig példát mutatnak rengeteg nőtársuknak.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/kulcsar-edina-a-szinfalak-mogott-omlott

Continue Reading
Advertisement
To Top